I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Njoftim speciale

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    34

Default Njoftim speciale

Unë nuk kam instaluar edhe plugin ende, por kam menduar për diçka tashmë ..

Një 'Vini re veçantë "që është fakultative për të mundësuar me të gjitha gjuhët e tjera në forum ... me përjashtim të gjuhës kryesore të forumit.

Ndoshta diçka si "Forumet tona fillimisht ishin dizajnuar për një audiencë angleze. Pra, nëse përkthimet nuk janë 100% të sakta në gjuhën tuaj, ne kërkojmë ndjesë për këtë shqetësim."

Në këtë mënyrë njerëzit do të dinë paraprakisht nëse gjërat nuk të tingëllojë si një të sakta 100%, kur shikimin e forumit ...

Gjithashtu, ata nuk do mendojnë se të gjithë në këtë forum postimin është analfabete. lol

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

Unë mendoj se kjo mund të bëhet nga sistemi i parazgjedhur vbulletins njoftim

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    34

Quote Postimi origjinal është bërë nga bhanuprasad1981 View Post
    Unë mendoj se kjo mund të bëhet nga sistemi i parazgjedhur vbulletins njoftim
    Po, por si për të përmendur vetëm me gjuhë të tjera dhe nuk është gjuhë kryesore?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Është kërkuar tashmë për të shtuar një mundësi të tillë për sistemin e njoftimeve vBET. A nuk e mbani mend statusin - pranuar ose në konsideratë ...

Në këtë moment ju mund ta bëni atë të vënë dorë në këtë njoftim template të përshtatshme, brenda të gjendjes:
    Code:
    <vb:if condition="$_REQUEST['language']">
        THIS IS VISIBLE ONLY ON TRANSLATED PAGES
    </vb:if>

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •