I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Rregullat vbet për nginx dhe vBulletin 4

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

Default Rregullat vbet për nginx dhe vBulletin 4

Text automatically translated from: Portuguese to: Albanian
    Translated text
    Unë do të doja të konfirmuar se është e qëndrueshme për vbet VB4 dhe në qoftë se ju keni një vend demo?

Unë do të konfirmoj nëse keni rregullat nginx palë rewrite.

Thanks,
    Original text

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

vbeta == diçka vbet ndodhi në përkthim

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vBET 4.x është e qëndrueshme. Lirimin e kaluar ishte BETA, por nuk ka mete serioze është raportuar. Aktualisht ne kemi vetëm 1 raportit të hapur për 4.x vBET bug dhe kjo është çështje e vogël.

Në këtë moment nuk kemi rregulla për Nginx, por ne mund të përgatisë ato dhe ju mund ta provoni atë me versionin e lirë. Ju lutem mund të na jepni rregullat aktuale tuaj Nginx?

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

nginx vBulletin Rregullat

Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

if (!-e $request_filename) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last;
    }

}

if ($request_filename ~ "\.php$" ) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last;
    }

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra, për vBET ju duhet të përdorni rregulla më poshtë. Ju lutemi vini re se ata nuk janë aty ku testuar, por duhet të punojë (ai është vetëm përkthimi nga. Rregullat e htaccess). Ju mund ta provoni atë më parë në versionin e lirë para se të blej një të paguar. Ajo do të jetë mirë nëse ju bëni një kopje nga rregullat tuaja aktuale para se të bërë ndryshime.
    Ju lutem konfirmoni që rregullat janë duke punuar për ju.

Sigurisht që ju keni për të ndryshuar forume në dosjen e juaj forum ose të hequr të gjitha / Forume në qoftë se forumi juaj nuk përdor subdirectory në URL.
    Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
    }

}

}

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

madhe ka punuar mirë në nginx ....

Unë jam duke përdorur versionin e paguar me markë të lirë a ka ndonjë mënyrë për të hequr
    "Përkthime Automatik mbështetur nga vBET 4.2.2" nga footer që i paguar për markë e lirë?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë do t'ju PM

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    26

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Pra, për vBET ju duhet të përdorni rregulla më poshtë. Ju lutemi vini re se ata nuk janë aty ku testuar, por duhet të punojë (ai është vetëm përkthimi nga. Rregullat e htaccess). Ju mund ta provoni atë më parë në versionin e lirë para se të blej një të paguar. Ajo do të jetë mirë nëse ju bëni një kopje nga rregullat tuaja aktuale para se të bërë ndryshime.
    Ju lutem konfirmoni që rregullat janë duke punuar për ju.

Sigurisht që ju keni për të ndryshuar forume në dosjen e juaj forum ose të hequr të gjitha / Forume në qoftë se forumi juaj nuk përdor subdirectory në URL.
    Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

}

}

}
    Ata rewrites janë pak të vjetëruara.

Code:
    location /forums/ {

try_files $uri $uri/ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php;
    }

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •