I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 17 e 17

Thread: Fix për ato prej jush running Poster Tweet

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Gjithashtu siç e shoh unë është shkruar në polonisht (ndoshta - nuk mund të kontrolloni përkthime të tjera, sepse tejkaluar numri maksimal i postimeve shikuara). Ju lutemi të drejtë të shkojnë atje dhe kliko Edit më pas - do të shihni se çfarë është gjuha e vërtetë atje.
    Postimi i është bërë fillimisht në polonisht, gjuha e vërtetë është polake dhe teksti papërkthyera u dërgua për eksitim.

Kontrolloni PM tuaja, i kanë dërguar të dhënat e njëjta qasje që Kamil ka përdorur kështu që ju nuk e shihni temat maxed nga njoftimi

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të test i thjeshtë. Shkruani njëjti mesazh në polonisht në faqen përkthyer (në polonisht). Pastaj të bëjë atë përsëri, por këtë herë duke u shkruar në faqen NUK përkthyer. Them nuk ka asnjë ndryshim në përmbajtjen e dërguar në eksitim për ato 2 mesazhe.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Na vjen keq Michal Unë nuk e kuptoj, dhe im nuk jap kështu që unë nuk mund të shkruajnë në polonisht

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju mund - ju tashmë keni mesazh të tillë vetëm kopje të

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

E drejta Michal, i kanë postuar 2 mesazhe si në polonisht, e duke përdorur flamurin e polish (pas testit 1) dhe një duke përdorur flamurin e anglisht (pas testit 2) të dy u tweeted si Polake ju mund të shihni tweets këtu Kodi Cage (thecodecagecom) on Twitter dhe mesazhet origjinal këtu:
    Post test për translation1 - Forumi kafaz Code
    Post Test për përkthim 2 - Forumi kafaz Kodi

Unë kam nevojë që ata të jenë postuar në anglisht - është e mundur?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Duket se mod i cili e dërgon mesazhe të scrubs tweeter bbcodes nga mesazhi. Ju lutem kontrolloni atë për disa bbcodes standard - të shtoni mesazh me bbcdes për të guximshme,, QUOTE KODI. Ta bëjë këtë dhe shikoni se si duket në eksitim.

Në qoftë se në qoftë se është pastrim nga BBCode në vend që të vlerësohet, atëherë ne nuk mund të bëjmë asgjë. bbcodes punon vetëm nëse vlerësimi është shkaktuar dhe nëse ekziston ... Në rast të tillë ju mund të kontaktoni pronarin mod per eksitim eksport dhe kërkoni atë për ndryshime, ose nëse ajo është e lejuar të bëjë ndryshimet në kodin eksitim mod veten.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Kontrollohet vetëm me VBA tags mi dhe ata ishin hequr nga Tweet. Mos u bëni merak për këtë, ajo nuk është shumë e rëndësishme, unë mund të jetojnë me të

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •