I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Dorë të përkthyer fraza të veçanta Setting

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Lightbulb Dorë të përkthyer fraza të veçanta Setting

Hi

Unë njoftim në Forum tim se Google nuk përkthehet opsione të rëndësishme forum ose emrat forum saktë.

Për shembull "log out" bëhet "Cancle", e cila është shumë e ngatërruar

Gjithashtu im "Hyrje" forum bëhet "përfaqësimet"

Unë me të vërtetë do të doja të shihja një opsion në dorë të përkthyer vBulletin frazat ose forum emra.

Ndoshta të trajtojë në një mënyrë si Muslimanët trajton slugs forum

të krijojë një config file për çdo gjuhë që një përdorues kërkon të dorë të përcaktuar fraza të caktuara dhe pastaj përdoruesit mund të shtoni

vbet_eng.php
    $ Shprehja [logout] => 'Identifikohu Out'
    forumid => 'Paraqitjet'

Kjo do krejtësisht të më ndihmojë.

Unë e di se është e pamundur që me Administratorët si 52 gjuhë të aktivizuar.
    Kjo është arsyeja pse unë nuk mendoj se një opsion admincp do të ishte mirë.
    por trajtimin e saj në një nivel bazë config fotografia do të ndihmojë me të vërtetë më

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi
    Ne tashmë e kemi në plan të integruar vBET me sistemin vBulletin frazat në mënyrë të tillë që frazat nga gjuha përkatëse do të merren. Këtë mënyrë ajo do të trajtohen automatikisht nga vB - nëse frazat në gjuhën e përshtatshme ekziston atëherë ata janë marrë nëse jo atëherë origjinale. Kjo do të kërkojë që të gjitha frazat në gjuhë të ndryshme do të duhet të jetë brenda zonës nuk e përkthyer (ne jemi duke planifikuar për të shtuar mjet i thjeshtë që do të errët ato frazat kështu që ju nuk do të bëjë atë me dorë). Ajo që është e rëndësishme dhe shumë të mirë në këtë zgjidhje është se ju mund të gjeni frazat përgatitur vendos për gjuhë të ndryshme për VB.
    Në këtë moment, ne shohim disa çështje të mundshme në këtë zgjidhje, por ne do të shkojmë për të shpejt dhe të fitojë me çështje nëse ata vijnë

A zgjidhje të tillë do të kënaqë ju?

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Na vjen keq për vonesë përgjigje. Në lirimin 4.5.0 ne kemi shtuar një përkthim manual të tekstit në faqe.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •