I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 24

Thread: vBET 4.2.1 nuk përkthehet vBulletin mesazhe Javascript

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Exclamation vBET 4.2.1 nuk përkthehet vBulletin mesazhe Javascript

Hi

Kam vënë re se me vBET 4.2.1 dhe 4.0.2 vBulletin PL4 dhe Muslimanët 3,5 Njoftimet RC3 nuk merrni përkthyer.

Ju lutemi këshilla

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju duhet të kthehet në ato përkthimet - ajo është me aftësi të kufizuara nga default për arsye të performancës (Jo çdo njeri është duke e përdorur atë). Ju do të gjeni opsionin e duhur në vBET -> Misc options

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Na vjen keq por unë nuk jam budalla.

Ajo është në përndryshe unë nuk do të kishte raportuar atë si bug!

Shih Patientenfragen.net - ne kemi përgjigjet

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Askush nuk mendon se ndonjë nga përdoruesit tonë është i trashë Kjo është procedurë standarde për të informuar për mundësitë e konfigurimit të parë, për shkak se përdoruesi thjesht mund të humbasë disa konfigurimi apo edhe nuk duken të tillë. Unë jam i hapur çështjen përsëri dhe shkon atje

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në të vërtetë ajo është një bug, sepse ajo nuk është edhe ri-koduar. Ne do të kujdeset për të së shpejti

Nga rruga - A e vëreni se keni thyer paraqitjen në krye të faqes për të parë të përkthyera dhe flamuj tuaj të zhduken (nuk janë edhe në kodin e prodhimit )?... Unë shoh se ju bërë disa ndryshime manuale template - ju lutem shikoni e bën këtë është për shkak të ndryshimeve tuaj (trupin template kopje aktuale diku, kthehet, kontrolloni, vënë atë).

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Layout nuk është prishur.

Ju pashë një version cached gjatë problemeve të plugin optimization Cache APC

Provo tani dhe shihni nëse ju shohin ende një plan urbanistik të thyer plz

ps: "budallenj" pjesë sapo thashë, sepse ju thjesht e mbylli raportin e bug dhe u pa pritur për përgjigjen time.
    Ju duhet të prisni për përgjigje para se të deklarojnë klientët e parë problemet aktiv zgjidhur.
    Është e pasjellshëm ndryshe
    Fundit edituar nga StarBuG; 08-04-1016:25.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Një shënim më shumë

Unë do të doja të moslejuar: *. JS në dosjen robots.txt

I kishte përfshirë atë, por hequr atë për tani vetëm në rast se kjo ishte shkaktuar problemin përkthimit (të cilat nuk është).

Megjithatë, do që shkaktojnë probleme me versionin e ri ose të caktuar mund ta përfshijë atë në robots.txt e mia?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga StarBuG View Post
    Një shënim më shumë

Unë do të doja të moslejuar: *. JS në dosjen robots.txt

I kishte përfshirë atë, por hequr atë për tani vetëm në rast se kjo ishte shkaktuar problemin përkthimit (të cilat nuk është).

Megjithatë, do që shkaktojnë probleme me versionin e ri ose të caktuar mund ta përfshijë atë në robots.txt e mia?
    Jeni i sigurt se robots.txt është duke përdorur * simbol ...

Gjithsesi përmbajtjen e robots.txt nuk kanë ndikim në vBET.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Ajo nuk është i mbështetur zyrtarisht në protocoll origjinal, por bot google mund të trajtojë atë.
    Dhe kjo është ajo që ka rëndësi

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga StarBuG View Post
    Layout nuk është prishur.

Ju pashë një version cached gjatë problemeve të plugin optimization Cache APC

Provo tani dhe shihni nëse ju shohin ende një plan urbanistik të thyer plz

ps: "budallenj" pjesë sapo thashë, sepse ju thjesht e mbylli raportin e bug dhe u pa pritur për përgjigjen time.
    Ju duhet të prisni për përgjigje para se të deklarojnë klientët e parë problemet aktiv zgjidhur.
    Është e pasjellshëm ndryshe
    E drejta - tani plan urbanistik është në rregull.

Gjithashtu faleminderit për sugjerimin tuaj në lidhje me trajtimin e çështjeve. Ju lutemi vini re se ne gjithmonë të rihapë çështjet nëse duket se nuk është zgjidhur me të vërtetë dhe se "të mbyllura" është vetëm prefiksi - thread nuk është mbyllur - ju prapë mund të shkruani dhe të them se çështja nuk është korrigjuar ende. Na vjen keq në qoftë se jeni ndjerë në siklet për shkak të kësaj.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •