Hi
Siç ishte premtuar kemi lëvizur të gjitha përmirësimet e performancës nga vBET 4.x të vBET3.x PO ne ende mbështetjen 3.x dhe duket se ajo do të mbështetet për kohë të gjatë (klientëve tanë tregon rrugën tonë). Në këtë version kemi përqendruar që të ju jap përmirësimet e performancës ASAP, kështu që nuk ka funksionalitete të reja. Ata do të jenë në lirimin e ardhshëm të mëdha.
Rëndësishme gjatë update:
- Sitemap gjenerator integrimin e ndryshuar (duhet të shtoni 1 vijë të kodit të shikoni këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html)
- vBulletin integrimit ndryshuar. Për detaje ju lutem shkoni në readme.html dhe të bëjë të gjitha hapat për dosjen functions_vbseo_createurl.php dhe për functions_vbseo_url.php të gjitha pa hapat 2 dhe 3 (ju tashmë e bëri atë).
Ata janë me të vërtetë e rëndësishme, sepse Sitemap do të ndërpresin punën, dhe Muslimanët do të ndalet URLs përkthehet në qoftë se ju nuk do të udhëzime ugar. Nëse e bëni këtë, atëherë sitemap do të punojnë mirë dhe Muslimanët jo vetëm që do të përkthehet URLs, por edhe do të punojnë më të shpejtë (redirections dyfishtë hequr).
Për të bërë më të lehtë që ju mund të bëhet gjithmonë e integrimit të plotë duke filluar nga mod fotografi origjinale. Gjithashtu ju lutem mos harroni se për përdoruesit e jo-teknike, ne ofrojme Upgrade Shërbimi. Ne i inkurajojmë të bëni vetë, nëse ju e dini se si të përdorin çdo lloj editor teksti dhe FTP, ende ne duam të gjithë klientët tanë të ndihen rehat me këtë update - kjo është arsyeja pse ne i kujtojmë në lidhje me shërbimin tonë të përmirësuar.
Çfarë ndryshoi në këtë version:
Përmirësimet e performancës:
- Shkurtër nuk janë të përkthyera zonë
Tani ajo është: <!--vBET_SNTA-->Kjo nuk do të përkthehen<!--vBET_ENTA--> (Shortcuts e Jo Area Fillimi i përkthyer dhe në fund nuk janë të përkthyera Area). Kjo është shumë e rëndësishme nëse keni përdorur atë tashmë në templates tuaj - në rast të tillë, ju lutem gjeni të gjitha ndodhitë dhe ta zëvendësojë atë (e vjetër ishte: <!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> dhe <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->).
- Algorithm Optimized përkthimi
Shumë ndryshime pak ose më të mëdha, duke përfshirë: parametrave të reja të performancës, përdorimin më të mirë të funksioneve të amtare PHP, ndryshimet në algorithm tonë vetë.
- Eliminohen pengesë për përkthim URL.
Ne e kuptoi që lidh është përkthyer një nga një se çfarë kosto shumë të kërkesave të Google. Tani vBET përdor përkthimin vonuar për përkthim URL. 4 Lidhje të parë duhet të përkthehen në të kërkesës (për shkak të përcjellimet mundshme Muslimanët) dhe pjesa tjetër është e vonuar.
- Eliminohen në trafik me vBSEO përcjellëse.
Përcjellimet dyfishtë nuk janë më të përdorur - tani përcjellëse për të përkthyer pikë lidhje në linkun e duhur në fillim redirect (hap shtesë të integrimit të kërkuara).
- Trupi plugins u zhvendos në dosjen php.
Tani blloqe të mëdha teksti nuk do njeri i vetëm të merren nga database. Në vend të kësaj plugins thjesht përdorur funksionet të cilat janë në dosjen e php. Shumica e plugins të ketë 1-4 rreshta të kodit tani.
- "Vonesa në mes të përkthimeve 'New parametër të avancuar të performancës.
Ne kemi zbuluar se disa forume të ketë çështje me shumë e Google kërkesave (shënim - vetëm disa, shumica e tyre nuk e kanë këtë çështje). Kjo duket për ato forume se çdo tjetër Google kërkesën e mori më të gjatë dhe më të gjatë. Ndoshta për shkak të Google 'dënimet' për shumë të trafikut, ndoshta për shkak se ajo vetë firewall settings. Gjithsesi ne kemi zgjidhje për këtë - ju tani mund të kërkoni vBET për të pritur mes të Google përkthimit të kërkesave. Natyrisht që kjo e bën përdoruesin të kërkojë vlerësimin më të gjatë në anën tuaj, por duket se në këto raste përgjigje përfundimtare është shumë, shumë më të shpejtë. Sepse për të nuk cached page duke pritur për Google përgjigje merr shumicën e kohës. Përdorin atë me kujdes dhe vetëm në qoftë se ju mund të masë performancën e ndryshimeve. Nëse do të jetë e nevojshme, ne do të shtoni disa artikull në lidhje me si për të kontrolluar Google herë përgjigje.
- Rruge me zëvendësimet tekst eliminohen.
Ne profilizuar vBET dhe çështjen e gjetur punën me parsing output - tani ajo është e korrigjohet. Parsing Output për Scripts, stilet, zona nuk janë të përkthyera dhe ndjekja përkthimi është shumë më e shpejtë tani.
- 2 settings avancuar të performancës për faqe të mëdha
Madhësia HTML: pika e prerjes "dhe" Madhësia HTML: prerje të fillojë ". Making instalimin në një nga serverat e konsumatorëve nga kemi zbuluar se faqen e tij kryesore ishte përkthyer me të vërtetë kohë të gjatë - edhe kur ajo ishte tashmë kopje e ruajtur. Të gjitha faqet e tjera është përkthyer shpejtë. Ne kemi bërë hetimet dhe kjo është ajo që ne zbuluar.: PHP punën në mënyrë drastike shkon poshtë kur punojnë në vargje të vërtetë të mëdha. Unë mendoj se në raste të tilla PHP vetëm shkruan se në disa fotografi të përkohshëm dhe është duke punuar në dosje, në vend të kujtesës. Për shkak të kësaj ne të modifikuar algorithm përkthimi dhe rezultatet e vërtetë të mëdha janë të prerë në copa të vogla gjatë përkthimit. Ky modifikim ndikon vetëm faqet e madhe dhe ju mund të konfiguroni atë me ecurinë e parametrave të reja. Cili ishte rezultati në faqen kryesore forum e konsumatorit tonë. Ora përkthim zbriti nga rreth 21 sekonda për rreth 3 sekonda. Si unë mendoj këtë të bëjë një ndryshim për të konsumatorëve tonë Dhe ne shpresojmë se kjo do të bëjë ndryshim të madh për ju
Templates ndryshua:
- vbenterprisetranslator_flag për të eliminuar konfliktet me disa plugins
Bugs korrigjuar:
- Ndjekja URL për forume në subdirectory dhe adresat që kanë këtë subdirectory
- RSS tituj encoding corrected
- JS RSS përkthim
- Google Maps përkthim
- Lidhje për temat me% në titull
- Fotografi CSS
- "Mbani directories 'opsion
New:
- Target Shtuar = "_blank" për lidhjen e kreditit për të shmangur përdoruesit e lënë forumin tuaj
Have fun and enjoy përkthime shumë shpenzues i madh, me ngarkesën në server shumë më pak
PS.
Ne vetëm bërë teste të performancës për këtë.
Përmirësimin e performancës tuaj mund të ndryshojnë varet nga versioni PHP, për shkak të dallimeve të mundshme kryerjen e funksioneve të amtare PHP.