Hi
Në qoftë se versionet e mëparshme ishte e shpejtë këtë e kanë shpejtësi të dritësSeriozisht - kemi zbuluar dhe të shpëtoj disa bllokimin. Kështu ky version do të përkthehet edhe më shpejt dhe me shumë më pak të ngarkesës server
E RËNDËSISHME PËR përdoruesit vBSEO: Hap shtesë integrimi është e nevojshme gjatë update. Ai do të heq përcjellëse të dyfishtë dhe për të shpëtuar shumë burime e serverit tuaj. Për detaje të shkojnë në dosjen readme.html dhe për të gjetur pjesë rreth header ("Location: $ fulluri");
Çfarë ndryshoi në këtë version:
Improvments Performance:
- Eliminohen pengesë për përkthim URL.
Ne e kuptoi që lidh është përkthyer një nga një se çfarë kosto shumë të kërkesave të Google. Tani vBET përdor përkthimin vonuar për përkthim URL. Në rast të URLs vB Friendly ajo punon për të gjitha URLs jo kanonik. Në rast të URLs Muslimanët e parë 4 lidhje duhet të përkthehen në të kërkesës (për shkak të përcjellëse të jetë e mundur) dhe pjesa tjetër është e vonuar.
- Eliminohen në trafik me vBSEO përcjellëse.
Përcjellimet dyfishtë nuk janë më të përdorur - tani përcjellëse për të përkthyer pikë lidhje në linkun e duhur në fillim redirect (hap shtesë të integrimit të kërkuara).
- Trupi plugins u zhvendos në dosjen php.
Tani blloqe të mëdha teksti nuk do njeri i vetëm të merren nga database. Në vend të kësaj plugins thjesht përdorur funksionet të cilat janë në dosjen e php. Shumica e plugins të ketë 1-4 rreshta të kodit tani.
- "Vonesa në mes të përkthimeve 'New parametër të avancuar të performancës.
Ne kemi zbuluar se disa forume të ketë çështje me shumë e Google kërkesave (shënim - vetëm disa, shumica e tyre nuk e kanë këtë çështje). Kjo duket për ato forume se çdo tjetër Google kërkesën e mori më të gjatë dhe më të gjatë. Ndoshta për shkak të Google 'dënimet' për shumë të trafikut, ndoshta për shkak se ajo vetë firewall settings. Gjithsesi ne kemi zgjidhje për këtë - ju tani mund të kërkoni vBET për të pritur mes të Google përkthimit të kërkesave. Natyrisht që kjo e bën përdoruesin të kërkojë vlerësimin më të gjatë në anën tuaj, por duket se në këto raste përgjigje përfundimtare është shumë, shumë më të shpejtë. Sepse për të nuk cached page duke pritur për Google përgjigje merr shumicën e kohës. Përdorin atë me kujdes dhe vetëm në qoftë se ju mund të masë performancën e ndryshimeve. Nëse do të jetë e nevojshme, ne do të shtoni disa artikull në lidhje me si për të kontrolluar Google herë përgjigje.
- Rruge me zëvendësimet tekst eliminohen.
Ne profilizuar vBET dhe çështjen e gjetur punën me parsing output - tani ajo është e korrigjohet. Parsing Output për Scripts, stilet, zona nuk janë të përkthyera dhe ndjekja përkthimi është shumë më e shpejtë tani.
Templates ndryshua:
- vbenterprisetranslator_flags
Bugs korrigjuar:
- Validation gabimet HTML korrigjuar
- bazë tag në forum faqen kryesore me vBSEO duke punuar OK, tani
- Ridrejtimi me lidhje të korrigjohet Muslimanët
Have fun and enjoy përkthime shumë shpenzues i madh, me ngarkesën në server shumë më pak
Për përdoruesit e vBET3.x - ne do të lëvizin ata që përmirësimet e performancës për të vBET3.x tani. Pra, ju do të gëzojnë gjithashtu zgjidhje shumë më të shpejtë![]()