I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Great improvments performancës janë comnig ...

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Smile Great improvments performancës janë comnig ...

Hi

Ne jemi të gjatë ndryshimeve algorithm përkthimit. Në këtë moment kemi zbuluar qafë shishe dhe zbatuar edhe zgjidhje më të mirë për të.

Testimi në forum i madh me përmbajtje reale (thanks Matt ) Në sajë të përmirësimeve tonë të parë kemi qenë në gjendje të reduktojë në mënyrë dramatike kohën e brezit të faqes së parë. Ne kemi zbuluar se në rastin e titujve të përkthimit çdo titull është përkthyer një nga një. Pas ndryshimeve përgjigje kohë (për faqe forumi kryesor me aftësi të kufizuara cache dhe gati 200 tituj të përkthyer) zbriti nga 20 sekonda minimale (në varësi të përgjigjet Google) për 4 sekonda.

Ne shohim më afër edhe në çdo hap të algorithm tonë dhe përmirësuar atë. Faleminderit që për të përmendura përgjigje faqen kohë me cache të dhe të gjitha të dhënat e cached (kështu që nuk ka pritur për Google) zbriti nga 3 sekonda në më pak se 1 sekond (900-800ms)! Dhe rreth 600-700ms është e nevojshme për të gjeneruar faqe nuk përkthyer në këtë forum.

Pra, lirimin e ardhshëm do të jetë hap i vërtetë e madhe Së pari, ai do të përfshihen në vBET4.x ashtu siç është bërë në kodin e tij. Pas kësaj ajo do të përfshihen në vBET3.x

Ju lutemi vini re se ne kemi shumë për të provuar, sepse ne kemi bërë shumë ndryshime. Pra, lirimin e ardhshëm do të jetë me siguri në 2 javë për vBET4.x Dhe ndoshta 4-6 javë për vBET3.x

Shpresoj se ju do të gjeni se ai ishte me vlerë për të pritur
    Fundit edituar nga vBET; 22-03-1007:50.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

4-6 për vBET 3, doni të thoni?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - korrigjohet tashmë, falë

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    2

Text automatically translated from: Dutch to: Albanian
    Translated text
    Pse nuk është vetëm një vBulletin ® Versioni 3.8 thjeshtë për shitje. Unë nuk kam nevojë për përkthim, etj
    Original text

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

nuk mund të presim!

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    2

Translated text
    A e ke parë përkthimet që janë bërë? Duket sikur është duke u përpjekur për një gjuhë kineze (ndryshe nga kinez) për të folur. Ky përkthim është me të vërtetë një fiasko! Unë preferoj normale (pa përkthime vBet?) Ku është versioni i thjeshtë 3,8 për vBulletin?
    Original text
    Fundit edituar nga vBET; 23-03-1004:14.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Hein View Post
    Translated text
    Pse nuk është vetëm një vBulletin ® Versioni 3.8 thjeshtë për shitje. Unë nuk kam nevojë për përkthim, etj
    Original text
    Shko tek: vBulletin qoftë se ju dëshironi të blini vBulletin Këtu ju mund të përmirësojë ju vBulletin duke shtuar mbështetjen e komunitetit në shumë gjuhë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Hein View Post
    Translated text
    A e ke parë përkthimet që janë bërë? Duket sikur është duke u përpjekur për një gjuhë kineze (ndryshe nga kinez) për të folur. Ky përkthim është me të vërtetë një fiasko! Unë preferoj normale (pa përkthime vBet?) Ku është versioni i thjeshtë 3,8 për vBulletin?
    Original text
    Përkthimet janë bërë nga Google që është mirë të shërbimit automatik përkthimi në botë dhe për të përmirësuar cilësinë e saj çdo ditë. Shiko këtu për disa info rreth asaj se si ajo evolon: http://www.vbenterprisetranslator.co...tion-tool.html

Nëse keni nevojë vetëm vBulletin vBulletin pastaj të shkoni në atë dhe për të blerë

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

Unë do të jem duke pritur për të dy versionet

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Ajo që po vjen në të ardhmen, a keni përmirësime më me shpejtësi për të bërë, kur do të këtyre të lirohet?

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •