Hi
Ne jemi të gjatë ndryshimeve algorithm përkthimit. Në këtë moment kemi zbuluar qafë shishe dhe zbatuar edhe zgjidhje më të mirë për të.
Testimi në forum i madh me përmbajtje reale (thanks Matt) Në sajë të përmirësimeve tonë të parë kemi qenë në gjendje të reduktojë në mënyrë dramatike kohën e brezit të faqes së parë. Ne kemi zbuluar se në rastin e titujve të përkthimit çdo titull është përkthyer një nga një. Pas ndryshimeve përgjigje kohë (për faqe forumi kryesor me aftësi të kufizuara cache dhe gati 200 tituj të përkthyer) zbriti nga 20 sekonda minimale (në varësi të përgjigjet Google) për 4 sekonda.
Ne shohim më afër edhe në çdo hap të algorithm tonë dhe përmirësuar atë. Faleminderit që për të përmendura përgjigje faqen kohë me cache të dhe të gjitha të dhënat e cached (kështu që nuk ka pritur për Google) zbriti nga 3 sekonda në më pak se 1 sekond (900-800ms)! Dhe rreth 600-700ms është e nevojshme për të gjeneruar faqe nuk përkthyer në këtë forum.
Pra, lirimin e ardhshëm do të jetë hap i vërtetë e madheSë pari, ai do të përfshihen në vBET4.x ashtu siç është bërë në kodin e tij. Pas kësaj ajo do të përfshihen në vBET3.x
Ju lutemi vini re se ne kemi shumë për të provuar, sepse ne kemi bërë shumë ndryshime. Pra, lirimin e ardhshëm do të jetë me siguri në 2 javë për vBET4.x Dhe ndoshta 4-6 javë për vBET3.x
Shpresoj se ju do të gjeni se ai ishte me vlerë për të pritur![]()