Qëllimi është - nëse vërtetë nuk kanë për të, atëherë nuk e përdorin strategji të fundit pastrimin. Unë e di se ka në qoftë se - A e keni kontrolluar strategji të tjera pastrimin? Tjera nuk do të qartë cache tërë dhe do të marrë më shumë burime të qartë nga ana tjetër.

Next vBET lirimin 3.x mund të ju ndihmojë - ne do të shtojë parametrave të reja të avancuar të performancës për faqet e vërtetë të mëdha. Ne gjithashtu zbuloi bela me lidhje të përkthimit. Në këtë moment, ne kemi zbatuar zgjidhje për URLs vB Friendly në vBET4.x (nuk lëshuar ende) dhe ne do të përpiqemi ta miratojë atë edhe për Muslimanët. Nëse ne kemi sukses ne do të shkojë gjithashtu për të vBET 3.x Çështja është se Muslimanët kërkon për lidhjet një nga një dhe kjo prodhon dhjetra e kërkesave të Google. siç kam shkruar ne kemi zbatuar tashmë zgjidhjen për vB URLs Frinedly - kemi bërë përkthim vonuar. Problem me Muslimanët është se ai punon jashtë vB, pas përkthimit të ndodh dhe të mos i thoni nuk duhet url për të kontrolluar saktësinë e një aktuale
ose për ta vënë atë në prodhim.
Shumë detaje - pak ne e dimë një ngushtim i cili ndodh vetëm kur cache nuk është e mbushur dhe ne tashmë jemi duke punuar në këtë çështje.

Pra, në këtë moment unë vetëm mund të ju këshilloj për të luajtur me strategjitë e pastrimit dhe parametra të tjerë pastrimin. Për strategjitë e tjera:
- Nëse pastrimin e një tryezë cache nuk është vrarë serverin tuaj, atëherë vendosur të mëdha 'Cache pastrimin timelap' - serveri juaj do të marrë frymë në mes të clearings
- Analise trafikut juaj forum dhe kontrolloni, kur ajo është më pak - pastrimin të ndryshojë ekzekutimit në këtë kohë
- Set TTL ulët cache - tavolina të vogla do të jetë pastruar në mënyrë pastrimin e vetë do të marrë më pak burime. Anën tjetër - server do të duhet të kërkojë Google më shpesh për përkthime.
- Eksperimentale: 'Fshirje Quick lokale me tavolina zgjedh' vendosur të hapur / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions.php dhe komente ka 3 rreshta të kodit me të "TABELA zgjedh LOKALE'. Kjo do të bëjë fshirjen e të vërtetë i shpejtë, pa indekse upgrade. SHËNIM: indekseve do të rritet, kështu që ju do të keni për të ekzekutuar query dorë - dmth kontrolloni atë një herë në javë. Nëse ajo do të punojë për ju, ne do të zbatojë strategjinë e re, ku indekset do të riorganizohet jo çdo ditë.