Postimi origjinal është bërë nga
Snake
Kam qenë faqet e ndërtimit 10 vjet, unë jam plotësisht i vetëdijshëm load 10x nuk do të thotë burime të 10x, të ndaluar trajtimin e mua si një idiot dhe lugë të ushqyerit me mbeturina. Faktet janë të ftohtë me këtë mod vs mod tjera të lira ngarkesës juaj është mega. Dhe në kohë të pikut web faqen time tani është i ngadalshëm dhe nuk reagon. Po, faqet e përkthejnë të shpejtë jashtë pikut, por me një kosto të një server të ngadalshëm më vonë gjatë ditës. Unë kam një quad core, bastisje 15k SAS server, që është e optimizuar vetëm gjobë, të drejtuar 0,50 gjithë ditën e gjatë para se kjo me trafikun e madh. Ajo është kodi VBET që shton ngarkesës dhe e bën server ngadaltë në kohë të pikut, është një fakt, ajo nuk është rritjen e trafikut, i kanë pasur të trafikut të njëjtë dhe bots para dhe server përballoi mirë, ajo është produkt përkthimit. Periudhe. Hurry up dhe fix it, unë me të vërtetë dont duan të paguajnë një tjetër 300 £ një muaj për një përmirësim server vetëm për të drejtuar një Ministrisë së Mbrojtjes lol.