[START SEKSIONI] showthread [8,258.2 Kb mem përdorur] [66.382 s (66.382 s)]
Gabim fatal: Thirrje për vbet_vbseo_filter_replace_text padefinuar function () në .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 43
[START SEKSIONI] showthread [8,258.2 Kb mem përdorur] [66.382 s (66.382 s)]
Gabim fatal: Thirrje për vbet_vbseo_filter_replace_text padefinuar function () në .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 43
Faleminderit për shënimin - ne humbasë këtë çështje, sepse integrimi sitemap është hap tonë të ardhshëm. Very zgjidhje draft - ju lutemi të hapur dosjen sitemap që gjeneron këtë mesazh gabimi dhe shtoni ka këtë kod:
Shto atë pas:Code:require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Ju lutem na tregoni e bëri atë të ndihmojëPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
Fundit edituar nga vBET; 17-03-10 në 18:30. Arsyeja: udhëzim korrigjuar
Warning: require_once (DIR / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-herë]: Dështuar për të hapur stream: No fotografi të tilla ose directory in / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on line 2
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme 'DIR / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php' (include_path ='.:/ opt/RZphp5/includes ') in / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on line 2
Fundit edituar nga Kolbi; 23-04-10 në 15:33.
Vendoseni atë pas:
Në vendin ku ju shtuar se nuk ka DIR përcaktuar ende. Unë e di unë kërkoj nga ju për të shtuar se në fillim - keq për konfuzionPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
![]()
Fundit edituar nga vBET; 17-03-10 në 18:30.
Ne do të punojmë në integrimin e plotë Harta e Faqes dhe ne do të shohim![]()
Në këtë moment duhet të përkthejnë atë në gjuhën forum - jemi para integrimit ende, kështu që unë nuk mund të ju jap përgjigjet më të sakta.
Fundit edituar nga vBET; 19-03-10 në 01:03. Arsyeja: BBCode korrigjuar
Ky mesazh nuk është në lidhje me çështje me gjenerimin e sitemap, por për qasje në sitemap. Ju lutem sigurohuni që tuaj .htaccess rregull për sitemap është në rregull dhe të bëjnë të sigurt se ajo është e PARA vBET rregullat
Edhe unë vetëm shtuar udhëzim zyrtar të integrimit për vBET dhe Muslimanët Sitemap Generator:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html