I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: Muslimanët Sitemap nuk punojnë më

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Default Muslimanët Sitemap nuk punojnë më

Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Që nga instalimi 4.2.0 vBET nuk është më Sitemap Muslimanët.

Mesazh gabimi ndodh kur ju drejtuar:
    Original text

[START SEKSIONI] showthread [8,258.2 Kb mem përdorur] [66.382 s (66.382 s)]

Gabim fatal: Thirrje për vbet_vbseo_filter_replace_text padefinuar function () në .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 43

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit për shënimin - ne humbasë këtë çështje, sepse integrimi sitemap është hap tonë të ardhshëm. Very zgjidhje draft - ju lutemi të hapur dosjen sitemap që gjeneron këtë mesazh gabimi dhe shtoni ka këtë kod:
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Shto atë pas:
    PHP Code:
    define('DIR'dirname(__FILE__).'/../'); 
    Ju lutem na tregoni e bëri atë të ndihmojë
    Fundit edituar nga vBET; 17-03-1018:30. Arsyeja: udhëzim korrigjuar

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Translated text
    Unë e kam provuar për të redaktuar vbseo_sitemap.php:
    HTML Code:
    <?php 
     /******************************************************************************************
     * vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator for vBulletin v3.x.x by Crawlability, Inc.         *
     *****************************************************************************************-*
     *                                                                                         *
     * Copyright &#169; 2005-2009, Crawlability, Inc. All rights reserved.                          *
     * You may not redistribute this file or its derivatives without written permission.       *
     *                                                                                         *
     * Sales Email: sales@crawlability.com                                                     *
     *************************************-LICENSE AGREEMENT********************************---*
     * 1. You are free to download and install this plugin on any vBulletin forum for which    *
     *    you hold a valid vB license.                                                         *
     * 2. You ARE NOT allowed to REMOVE or MODIFY the copyright text within the .php files     *
     *    themselves.                                                                          *
     * 3. You ARE NOT allowed to DISTRIBUTE the contents of any of the included files.         *
     * 4. You ARE NOT allowed to COPY ANY PARTS of the code and/or use it for distribution.    *
     ******************************************************************************************/

error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
    Pastaj kam marrë mesazh gabimi:
    Original text

Warning: require_once (DIR / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-herë]: Dështuar për të hapur stream: No fotografi të tilla ose directory in / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on line 2

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme 'DIR / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php' (include_path ='.:/ opt/RZphp5/includes ') in / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on line 2
    Fundit edituar nga Kolbi; 23-04-1015:33.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Vendoseni atë pas:
    PHP Code:
    define('DIR'dirname(__FILE__).'/../'); 
    Në vendin ku ju shtuar se nuk ka DIR përcaktuar ende. Unë e di unë kërkoj nga ju për të shtuar se në fillim - keq për konfuzion
    Fundit edituar nga vBET; 17-03-1018:30.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Translated text
    Unë kam korrigjuar tani si më poshtë:
    HTML Code:
    if(!defined('DIR'))
        define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');

if (!is_object($vbulletin->db)&&!is_object($db)&&!is_object($DB_site))
    Dhe tani punon përsëri sitemap.

Faleminderit.

Mund të jetë që ju jeni duke përdorur zë BB code tuaj?
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne do të punojmë në integrimin e plotë Harta e Faqes dhe ne do të shohim

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Translated text
    Sikur unë të përshkruara më lart dhe që unë të thotë në qoftë se ju nuk e përdorin një gjuhë të BB-kod?

Mirë!
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment duhet të përkthejnë atë në gjuhën forum - jemi para integrimit ende, kështu që unë nuk mund të ju jap përgjigjet më të sakta.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Translated text
    Harta në faqe është krijuar, por, sipas Webmaster Tools, kjo nuk është ende duke punuar.

Kanë marrë mesazh gabimi:
    Original text

Translated text
    General error HTTP: 404 Not Found
    Qasja kur duke u përpjekur për të hyrë në Sitemap tuaj është një gabim. Sigurohuni që Sitemap juaj i plotëson udhëzimet tona, dhe të autorizojë qasje në pozicionin tuaj të specifikuara. Pastaj të paraqesin të dhënat përsëri. Error HTTP: 404
    Problem i identifikuar: 18.03.2010
    9 humbur tag XML
    Ky kod e nevojshme mungon. Shto atë dhe të dorëzojë të dhënat përsëri. Parent tag: Indeksi sitemap
    Tag: sitemap
    Problem i identifikuar në: 2010/3/13
    Original text
    Fundit edituar nga vBET; 19-03-1001:03. Arsyeja: BBCode korrigjuar

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ky mesazh nuk është në lidhje me çështje me gjenerimin e sitemap, por për qasje në sitemap. Ju lutem sigurohuni që tuaj .htaccess rregull për sitemap është në rregull dhe të bëjnë të sigurt se ajo është e PARA vBET rregullat

Edhe unë vetëm shtuar udhëzim zyrtar të integrimit për vBET dhe Muslimanët Sitemap Generator:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •