I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: disable forume të caktuara

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

Cool disable forume të caktuara

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment ju mund ta bëni këtë duke opsion "Ignore URLs '- ai do të punojë në qoftë se ju keni Muslimanët që Muslimanët shton emrin forum për çdo URL.

Me URL vB Friendly nuk do të punojë të përkryer. Unë do të thotë lidhja forum do të injorohen gjatë ndjekja e përkthimit, në faqen forum nuk do të ketë flamuj dhe nëse dikush shton kodin gjuhën për të link-forum pastaj do të ridrejtuar automatikisht në një origjinal. Pra, motorët e kërkimit nuk do të shkojnë në temat e përkthyer. Por nëse dikush shton nga gjuha kod të gatshëm për të URL thread atëherë ajo do të përkthehet.

Gjithashtu kjo zgjidhje është më e fuqishme se vetëm duke injoruar disa forume, sepse ju mund të çaktivizoni cilado pjesë që ju dëshironi.

Ju lutemi provoni atë dhe të na tregoni ka zgjidhje ekzistuese të kënaq ty.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    64

Exclamation

do të këtë disable krijimin sitemap për atë shumë forume? Unë jam duke përdorur gjenerator vBulletin sitemap.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga bhanuprasad1981 View Post
    do të këtë disable krijimin sitemap për atë shumë forume? Unë jam duke përdorur gjenerator vBulletin sitemap.
    Nr Ju do të keni për të shtuar kushte të përshtatshme në kodin e integrimit të tjera. Ju lutemi të pyes për atë në fije Sitemap integrimit: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html - Ne do të shikojmë për zgjidhjen e

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •