I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Server të Lëvizur dhe Encoding Karakter çështje

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Default Server të Lëvizur dhe Encoding Karakter çështje

Lëvizur në një server të ri (në vazhdim) baza e të dhënave është kopjuar me të gjitha dosjet përmes cpanel paketimit dhe unë e shoh të encoding karakter nuk është e saktë. Çdo hapat në parafytyruar burimi i çështjes?

Thanks

këtu është një ekran shtënë e faqe e re me anë të ushtrive file ndryshuar
    Edhe imazhi nuk është i ngarkuar, por karaktere të pavlefshme në të gjithë tekstin

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nëse tuaj të encoding është e gabuar, kjo do të thotë që baza e të dhënave tuaja backup ishte bërë në mënyrë të gabuar. Kjo nuk është vBET të lidhur. Ndoshta paracaktuar encoding është e ndryshme, por ju lutem referojuni në bazën tuaj të të dhënave manual. Ju mund të google për ato çështje dhe zgjidhje.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Po, ju jeni corret ata përdorin phpmyadmin për të lëvizur, ata e bëri atë përsëri përmes SSH dhe të gjithë është i mirë tani, thatnks

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Unë jam duke e parë këtë shumë në një nga shkrimet e tani edhe pse

2020-06-09 16:26:21 UTC [apache][:tërhiqjau vërejtjen] [pid 47134] [klienti 94.130.64.80:45408] Timeout duke pritur për dalje nga CGI shkrimit /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo.php
    *
    2020-06-09 16:26:20 UTC [apache][:tërhiqjau vërejtjen] [pid 47976] [klienti 40.77.167.21:44250] Timeout duke pritur për dalje nga CGI shkrimit /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo.php

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Gjithashtu, Q në jquery, unë tashmë e ngarkesës atë, atëherë saj duke u shtuar përsëri nga vbet/ rruga, unë mund të çaktivizoni atë?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi, rreth shkrimet - për fat të keq ato nuk përfshijnë kërkuar URL kështu që është vështirë të them se çfarë po ndodh. Të gjitha kërkesat të kalojë përmes përmendur file. Me siguri ju keni probleme me disa përkthimi provider - serverin tuaj pret tepër gjatë, për të mos kopje të përkthimit. Ju mund të shikoni koha e përgjigjes nga tuaja ofruesit duke provuar scripts përfshirë në vBET paketë në do-not-upload\tools\providers-tests directory. Ju vetëm të ngarkoni të tilla testit tuaj forum directory dhe e bëri të kërkojë nga internet browser. Është e mundur që ofruesi ka çështje me disa të veçanta të përkthimit, kështu që ajo nuk do të nevojshme tregojnë këtë çështje edhe në qoftë se ajo ekziston, por kjo është mënyra më e lehtë për të kontrolluar a ofruesi i përgjigjet.

Në lidhje me jquery. Është shtuar përsëri si burim ose vetëm lidhje? Në qoftë se ajo është vetëm dy herë në të njëjtin link për js, atëherë asgjë nuk duhet të ndodhë në qoftë se ju të largojë atë. Por nëse në disa faqe jquery nuk është shtuar nga default, atëherë ju mund të keni probleme në ato faqe. Pra, në qoftë se ajo nuk është përfshirë si dorëshkrim vetëm si lidhje, kjo nuk është me vlerë të rrezikut me ndryshimet.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •