I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: 4.2 vendosje vBet është e gabuar

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Default 4.2 vendosje vBet është e gabuar

Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Kam provuar vetëm vetëm duke vendosur "Footer-Top", por për fat të keq ky është nën sidebar?

Është ndoshta një gabim.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem na dërgoni lidhje me forumin tuaj, ose shtënë ekranin e kësaj situate.

Gjithashtu - jeni duke përdorur paraqitjen e parazgjedhur të një modifikim? Pleas kini parasysh se pozicionet e albumit do të punojnë të përshtatshme për paraqitjen default. Për të tjerë ajo mund të punojnë mirë apo jo - kjo varet se si plan urbanistik është ndryshuar për herë. Për raste të tilla ju mund të përdorni përherë vendin e doganore.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Translated text
    Kështu që unë jam duke përdorur default theme by vBulletin.

Ja link: 2-Wheel-Planet - Alles rund um das von Tuning Zweirädern
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

I kontrolluar atë në HTML prodhimit dhe kjo është se si ajo duhet të jetë - vBET flamujt janë vetëm para futboll (vetëm para <Div id = "footer"). Kjo është mënyra se si opsion "Futboll-Top" është të punës - vendosja e vBET flamuj vetëm para futboll. Në rastin tuaj, ata janë treguar në kolonën djathtas, sepse paraqitjen tuaj është ndryshuar me këtë kolonë.

Ajo është e mjaftueshme në qoftë se ju përdorni vend me porosi dhe me dorë e vënë atë në brendësi të <Div id = "footer" bllok në futboll template. Ju do të gjeni të gjitha lë të kuptohet se në përshkrimin parametër Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me të lutem thjesht pyesni

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Translated text
    Mirë, ndoshta është edhe një herë një gabim nga Vbulletin
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nr Unë nuk do të konsiderojnë atë si gabim. Shtesë të drejtën tuaj për ndryshimet e kolonën e parazgjedhur paraqitjen ku është vetëm një kolonë. Dhe vendet e flamurit do të parazgjedhur për punën e sigurt në paraqitjen default. Kur layout është ndryshuar pastaj rezultatet mund të tjera nga sa pritej - kjo është vetëm injeksion i thjeshtë, të materialeve shtesë jo ndonjë algorithm inteligjente e cila do të kushtojë më shumë burime se sa ia vlen dhe nuk punojnë për të gjithë Layouts mundshme anyway.

Kjo është arsyeja pse ne e mbështesim vend me porosi për flamuj. Ju mund të keni flamuj tuaj kudo që ju dëshironi. Përdorni vetëm vendin e porosi për të

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Translated text
    Unë kam vetëm tani vë End Footer.

E pra, kjo është pak a shumë paraqitjen standard me sidebar aktivizuar.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po dhe kjo ndryshon pozicionin e përmbajtjes sidebar e cila është shtuar para footer

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •