I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Duke shtuar hreflang HTMNLANGtags pyetje

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Default Duke shtuar hreflang HTMNLANGtags pyetje

Fillova të shtoja <link rel="alternativ" hreflang="lang_code" href="url_of_page" /> etiketa në faqet e mia në VB 4.5 por kam nevojë për të marrë e përkthyer url, ku është ky strored në bazën e të dhënave?

Thanks
    Chris

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

OK Punojnë në largimin e DBSEO dhe duke përdorur default objekte masive dhimbje koke dhe ka çështje tani ku ndryshon lang është duke bërë atë pas /forum/ directory dhe tnhat nuk është se kam pasur në të kaluarën.

Duke u kthyer në një rrëmujë

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Më lejoni të mblidhen disa të dhëna për një ditë para se të përgjigjen si unë të mbajtur të bërë ndryshime në provë e mia instaluar..

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Përkthime për URLs janë ruajtur si të gjitha përkthimet në vBET cache tavolina. Ju do të gjeni më lehtë, sepse ata janë duke e përdorur prefiksin. Por ju nuk keni nevojë për të shkuar atje. Kur Url tuaj do të ndryshojë vBET vetëm do të përkthehet tekst të ri dhe të ruajtur në kujtesën e fshehtë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •