Fillova të shtoja <link rel="alternativ" hreflang="lang_code" href="url_of_page" /> etiketa në faqet e mia në VB 4.5 por kam nevojë për të marrë e përkthyer url, ku është ky strored në bazën e të dhënave?
Thanks
Chris
Fillova të shtoja <link rel="alternativ" hreflang="lang_code" href="url_of_page" /> etiketa në faqet e mia në VB 4.5 por kam nevojë për të marrë e përkthyer url, ku është ky strored në bazën e të dhënave?
Thanks
Chris
OK Punojnë në largimin e DBSEO dhe duke përdorur default objekte masive dhimbje koke dhe ka çështje tani ku ndryshon lang është duke bërë atë pas /forum/ directory dhe tnhat nuk është se kam pasur në të kaluarën.
Duke u kthyer në një rrëmujë
Më lejoni të mblidhen disa të dhëna për një ditë para se të përgjigjen si unë të mbajtur të bërë ndryshime në provë e mia instaluar..
Përkthime për URLs janë ruajtur si të gjitha përkthimet në vBET cache tavolina. Ju do të gjeni më lehtë, sepse ata janë duke e përdorur prefiksin. Por ju nuk keni nevojë për të shkuar atje. Kur Url tuaj do të ndryshojë vBET vetëm do të përkthehet tekst të ri dhe të ruajtur në kujtesën e fshehtë.