I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: 300 000 faqet e reja të futura nga Google vetëm për një përkthim!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default 300 000 faqet e reja të futura nga Google vetëm për një përkthim!

Kjo është vetëm një nga shembuj shumë e shumë si vBET mund të përmirësojë praninë tuaj në forum të gjithë botën. Lidhjen e mëposhtme tregon se Google indeksuar mbi 300 000 faqe nga vetëm një forum dhe vetëm për një përkthim (këtu forum përkthyer në anglisht).

site: forum.wiaderko.com inurl: / en / - Szukaj w Google

300 000 faqet e reja në Google vetëm nga një forum dhe vetëm për përkthim një! vBET jep atë për ju 52!

Mund ta imagjinoni se?!
    Fundit edituar nga vBET; 06-06-1021:58. Arsyeja: Indeksi i rritur nga 186 000-300 000

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo pyetje tregon gjithashtu disa faqe nuk janë të përkthyera të cilat kanë-en-në URL.
    Por ka vetëm disa nga ato, si ju mund të shihni më është për / en / - faqet e përkthyer nga vBET!

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    2

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Kjo pyetje tregon gjithashtu disa faqe nuk janë të përkthyera të cilat kanë-en-në URL.
    Por ka vetëm disa nga ato, si ju mund të shihni më është për / en / - faqet e përkthyer nga vBET!

që është e madhe për të dëgjuar se si në lidhje me Google AdSense? është se edhe x52?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga stuivertje View Post
    që është e madhe për të dëgjuar se si në lidhje me Google AdSense? është se edhe x52?
    Jo të gjitha gjuhët i jep të ardhura të njëjta. Vendet me ekonomi të mirë kanë më të shtrenjtë reklamon kështu që ju jep më shumë para. Në vendet e varfra reklama janë të lirë.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    14

Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Përshëndetje,
    AdSense nuk është në dispozicion në të gjitha gjuhët.

Për momentin janë Adsens në gjuhët e mëposhtme:
    Gjuhët Çfarë do të mbështesë AdSense? - Ndihmë AdSense

I krishterë
    Original text

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    2

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Jo të gjitha gjuhët i jep të ardhura të njëjta. Vendet me ekonomi të mirë kanë më të shtrenjtë reklamon kështu që ju jep më shumë para. Në vendet e varfra reklama janë të lirë.
    oke? por sa do të rritet 10 x? 2 x?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Mendoni se ajo - trafikun tuaj do të duhet të rrisë 10 herë për të ardhurat tuaja Adsense për të rritur 10 herë. Dhe kjo është supozuar trafikut e merrni është për reklama Adsense që janë të paguajnë të njëjtin ritëm. Kjo nuk ka gjasa, siç shpjegohet më sipër.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga stuivertje View Post
    oke? por sa do të rritet 10 x? 2 x?
    Nuk ka asnjë rregull. Kjo varet nga tema juaj forum (disa tema janë krejt të re për kulturat e tjera) dhe sa e madhe marrëveshje me këtë temë ka në çdo e 52 të mbështetur gjuhë. Ajo gjithashtu varet jeni duke bllokuar disa reklama të bashkëveprim tuaj. Shpesh shumica e të ardhurave do të shkojnë nga reklamat bllokuar dhe ju nuk keni nevojë për ndonjë gjë të bllokuar në faqet e përkthyer, sepse reklama kryesisht të gjuhëve të huaja nuk janë nga bashkëveprim tuaj. Ajo gjithashtu varet nga ajo që është gjuha origjinale juaj forum.

Në këtë forum ne nuk kemi asnjë shpallje, por ne jemi duke përdorur AdSense në forumin tonë tjera (gjuha origjinale: Polake; topic: NLP dhe hipnozë) - ne kemi vërejtur rritje drastike ka të të ardhurave nga reklamat. Kurrë nuk e llogarisin se sa i madh - ajo ishte vetëm e dukshme me sy para (shpresojnë në anglisht ekzistojnë fraza të tilla si "syri e parë" ).

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •