hmm mendova dragonbyte ishte opsioni i vetëm pas vbseo. më lejoni të hetuar largimin e të gjithë së bashku
hmm mendova dragonbyte ishte opsioni i vetëm pas vbseo. më lejoni të hetuar largimin e të gjithë së bashku
Të shpejtë Q.. kërkim në të ndërtuara në versionin në vb 4.5 unë mund të pretty much të mbajtur të gjitha url-të siç janë, por nuk e tij të shtuar .html nga default dhe unë e shoh tuaj, url-së gere janë shtuar .html Ndonjë ndihmë në se do të jetë i madh si duket se nuk është një mundësi brenda friendly URL seksion.
P2 - unë jam ende i lidhur me VBSEO funksionet me VBET, unë nuk e kujtojnë, nëse ka një mod/vendosjen në PËRDORIM VBSEO me VBET që unë nuk mund të gjeni për të çaktivizoni, si dhe.
Shpresa për të pastruar e gjithë kjo deri në dhe të punojnë si duhet këtu së shpejti! faleminderit
Në këtë forum kemi ende vBSEO. Ne jemi duke përdorur amtare vBulletin SEO për tonë provë forum dhe nuk ne nuk i kemi shtuar .html
Në internet ju mund të gjeni artikuj rreth largimit nga vBSEO vendas vBulletin SEO. Një nga ato: https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
Kjo nuk është e përsosur, - sugjerojnë 301 përcjellëse të vjetër URL, por pasi që vBulletin duhet të përdorin vetë një 301 përcjellëse të tij të ri, SEO URL. Kjo nuk është e përkryer për performancën (1 shtesë redirect), por kjo do të ndodhë vetëm për ata që kanë ardhur nga e vjetra URL prej disa lidhje ose nga faqe të indeksuara. Me kalimin e kohës Google do të reindex atë dhe në qoftë se 301 është përdorur duhet të jetë e pa dëm në tuaj SEO (Google do vetëm e di se faqes ka të re URL). Ju mund të shikoni për artikuj të tjerë, ndoshta ju do të gjeni se si për të përcjellim direkt në URL reja. Gjithsesi, ky është një nga zgjidhjet.
Konfigurimi i vBulletin funksionalitetin dhe mods të tjera është jashtë fushës. Ne do të ju ndihmojë me vBET konfigurimit. Ju mund të kërkoni vBulletin ekipit për amtare SEO konfigurimit, pasi kjo është funksionalitetin e tyre dhe ata e dinë këtë më së miri.
Tuaj kështu që mos keni frikë të VBSE çështjet wioth të sigurisë? Unë kam një licencë të plotë nga VBSEO ende nuk jam i sigurt nëse unë mund të DL kodin më pse,.
Do të ishte akull të ri-të drejtpërdrejtë të gjitha url të reja si friendly urls unë mendoj se, pak frikë e në masë të shkojë edhe pse
Ne nuk kemi pasur ndonjë çështje të sigurisë me vBSEO dhe ne nuk jemi në dijeni të tilla.
Nëse ju ndryshoni SEO lidhjet ju duhet të bëni duke u ridrejtuar. Përndryshe ju do të zgjidhë tuaj trafikut nga lidhjet e jashtme (e cila tregon për jo ekzistuese URLs) dhe ju do të zgjidhë në motorët e kërkimit të cilat do të shohim se të gjithë tashmë të futura në përmbajtje të zhduket. Faqe sipas të re Url-të do të jenë të indeksuara si përmbajtje të re në vend të vetëm të reindexed nën URL reja. Kjo është arsyeja pse ne kemi 301 redirection - jo vetëm për përcjellëse, por edhe për të treguar përmbajtje të vjetër ndryshuar përgjithmonë adresën e saj. Kjo është një arsye pse ne nuk duam të ndryshojmë SEO motor, por në qoftë se ju tashmë e ka bërë këtë, ju duhet të kujdeset për të duke u ridrejtuar nga vjetër Url të reja.
Unë dont duan të ndryshojnë lol, por unë kam për të apperently. VBSEO ka 2 mëdha shfrytëzon dhe kjo është arsyeja pse ata e mbyllur. Unë u godit me një goxha të vështirë, ku të gjitha google trafiku ishte i ri-drejtuar.
Faleminderit për informacionin. Sipas mendimit tim të madh për shkak të mbylljes vBSEO është se funksionalitetin tashmë është përfshirë në vBulletin që 4.0, kështu që njerëzit të ndaluar blerjen e vBSEO. Nuk kishte asnjë kuptim për të shpenzuar një tjetër dollarë për diçka që keni marrë tashmë. Ndryshe vBSEO ekipi i vetëm do të bëjë të rinovuar dhe për të marrë shpëtoj e shfrytëzon. Por kjo është vetëm mendimi im.
Në këtë moment, unë do të shënojë këtë temë si të zgjidhet, pasi që ne të gjeni se nuk ka asgjë të keqe me vBET në këtë fushë, si ju përdorni vetëm nuk mbështetet SEO motor. Ju mund të përdorni amtare vBulletin SEO motor me vBET pa ndonjë plugins shtesë për të. Në rast se ju zgjidhni për të bërë atë dhe ende kanë çështje, ju lutem shkruani këtu të hapur ose të reja rubrikë.
VBSEO mbyllur dyert e tyre kur shfrytëzuar goditur, nuk ka rinovuar! Unë jam duke kërkuar për të hequr të gjitha së bashku dhe të shkojnë me vb ndërtuar në, por duhet të marrin të ngadaltë