I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 29

Thread: Përmirësua në versionin më të fundit 4101BF sot për lang link rel="alternativ" hreflang

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Im duke përdorur dragonbyte, unë shkova edhe pse anglisht dhe duket se do OK. më lejoni të mbaj në kërkim

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

OK, kështu që në anglisht, të gjitha duket e saktë, në ndryshim lang e saj duke treguar forunthread? lok.. nuk VBET riemërtoni url për faqet e përkthyer? Anglisht të regjistruar ose nga të gjitha lidhjet janë .html rishkrimeve?

Vetëm kur faqja është përkthyer e bën url të marrin jo të ri-shkruar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Edhe një herë në anglisht nuk është e saktë, sepse ju janë ridrejtuar për të showthread.php faqe dhe ju nuk duhet të. URL në shfletuesin tuaj duhet të jetë i njëjtë si në faqen e parë - SEO miqësore.
    Për shembull, të shkojnë në faqe:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
    Ju do të ridrejtuar në:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
    Që nuk duhet të ndodhë.

Çfarë ndodh me URLs në faqet e përkthyer mund të jetë e lidhur me këtë çështje, kështu që kjo duhet të zgjidhet i pari.
    Në mënyrë të qartë vBulletin nuk e njeh të përshtatshme URL dhe të bëjë duke u ridrejtuar për të mos SEO miqësore.
    Siç kam shkruar që ju lehtë mund të shikoni është ajo që lidhen me vBET apo jo - shih mëparshme post.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Unë nuk mund të ri-krijuar postin e ri seksion në fije. Në qoftë se unë klikoni mbi të url juaj është ri-drejton, por në çdo forum klikuar tregon normale seo freindlt url-së. Unë mendova se ishte në rregull me VB, por ku jeni marrë postin e ri lidhje për një fije?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju do të gjeni "ri-post" lidhjet tuaj në forum faqe kryesore:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/
    Ju lutem kontrolloni a vBET është e lidhur me "ri-post" çështje nga disabling atë për një moment. Nëse nuk gjejnë zgjidhje. Nëse po - ne do të ju ndihmojë.

Shoh edhe të tjera çështje. Si unë shoh tani për të nuk "ri-post" lidhjet tuaja SEO lidhjet works fine, por ju nuk mund të shkojnë në faqe të përkthyera - ju mori duke u ridrejtuar përsëri në anglisht faqe. Kjo ndodh vetëm në fije lidhjeve (nën forumet janë në RREGULL).
    Ju lutem sigurohuni që tuaj .htaccess file është në RREGULL. Gjithashtu sigurohuni që ju jeni duke përdorur mbështetur nga vBET SEO lidhje. Ju lutem vini re se vBET kërkon integrimin me vBSEO nëse jeni duke e përdorur atë (të përshkruara në readme.html).
    Nëse ju konfirmoj që konfigurimin tuaj është e mirë dhe çështja do të vazhdojë të ndodhë ne do të ju ndihmojë të zgjidhë atë për ju server. Ende parë, ju lutem ugar udhëzimet tona. Instalimi/konfigurimi i shërbimit është paguar, ne do të ju ndihmojë të lirë në qoftë se kjo është disa vBET bug. Pra, së pari ne kemi nevojë për të konfirmuar se konfigurimin tuaj është e mirë dhe "ri-post" çështje është e lidhur me vBET. Për aq kohë sa SEO nuk janë duke punuar mirë pa vBET ne nuk mund të presim që ata të punojnë mirë me vBET.
    Fundit edituar nga vBET; 15-03-1915:13.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Kam pasur ekipin tuaj të ndryshojë htaccess një kohë të gjatë më parë për forumin dhe jo forum faqet, unë gjithashtu shkoi me Dragonbyte SEo në vend të vbseo. Unë e di unë nuk mund të fshini VBSE funksionet ende pa gabim edhe pse plugin është larguar nga vbulletin.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

këtu është forumi directory htaccess lidhur.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Në directory rrënjë unë kam një shumë të cpanel shtuar comodo linjat me vbet shtuar, si dhe për jashtë forum faqet, por që nuk duhet efekt newthread lok.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Unë gjithashtu shkoi nëpër të gjitha Dragonbyr=te cilësimet dhe vbet dhe nuk përmend të reja rubrikë. Unë do të paguajnë një tarifë të ketë këtë shikuar më afër nëse është e nevojshme për të korrigjuar.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Dragonbyte SEO NUK është i mbështetur nga vBET - kjo është arsyeja pse ju keni probleme. Ne nuk e planit për mbështetje të jashtme SEO motorët, sepse vBulletin ka amtare SEO motor që 4.0. Ne e mbështesim integrimin me vBSEO si prapambetur compatibility për forumet e para 4.0 ose që nuk duan ta ndryshojnë SEO motorët. Forumet që dëshironi të hiqni vBSEO kanë lirë SEO motor të përfshira në vBulletin që 4.0.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •