KËSHTU që unë kam upgraded vbet për të shtuar IBM dhe kryesisht link rel="alternativ" hreflang kodi për faqet e përkthyer, por kjo nuk është shfaqur pas upgrade. Unë e bëri të fshini cloudlflare cache për të të jetë i sigurt që ajo nuk ishte aty.
KËSHTU që unë kam upgraded vbet për të shtuar IBM dhe kryesisht link rel="alternativ" hreflang kodi për faqet e përkthyer, por kjo nuk është shfaqur pas upgrade. Unë e bëri të fshini cloudlflare cache për të të jetë i sigurt që ajo nuk ishte aty.
ping - nuk jam i sigurt nëse kam humbur somhing, ri-mundëson në cilësimet dhe ende nuk ka ndonjë vlerë
Përshëndetje, më vjen keq por unë nuk jam i sigurt unë e kuptoj këtë çështje. Keni bërë vBET update dhe ju doni të përdorni të IBM-së përkthimit. Unë supozoj që keni krijuar IBM llogari dhe për të vendosur ciësimet e sakta në Admin CP > vBET > Translation Providers për "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" dhe "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Nëse ju e bëri këtë dhe pyes veten a IBM përkthimi është me të vërtetë duke punuar, ju mund të kontrolloni atë nga ngarkimi në tuaj forum file nga vBET paketë (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) dhe të kontrolluar statusin e përkthimit në tuaj bower (vendosni URL tuaj forum me /test_ibmwatson.php). Kjo është se si ju mund të bëni të sigurtë që të IBM-së përkthimit është duke punuar për ju, nëse kjo është çështja.
Ju gjithashtu shkroi për "rel="alternativ" hreflang" për të - dhe Ajo nuk e kuptojnë se çfarë është kjo çështje këtu. Çfarë do të thotë nga hreflang? Ajo për rel="alternativ"? Cilat vendosjen pikërisht jeni shkrim në lidhje me (ju lutemi të shkruani të plotë rrugë)? Ku mendoni se të shfaqet dhe pse? Na vjen keq - unë nuk jam i zënë. Ju lutem mund të shpjegojë më tepër.
Fundit edituar nga vBET; 09-03-19 në 21:40.
Na vjen keq, unë dëshiroja të IBM-watson, (ende duke u kyç si konfuze si mund të jetë) -- Nuk ka çështje nuk me vbet
Çështje të vërtetë, unë nuk update si unë kam nevojë për rel="alternativ" hreflang" tags meta shtuar në faqet e përkthyer, dhe se nuk është shfaqur, edhe pse unë kam atë të aktivizuara në cilësimet--
Code:Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).
Unë e kuptoj që çështja tani. Ju lutem vini re se "alternativ" është shtuar vetëm për mysafirët, dhe kjo është e dukshme vetëm në HTML (jo në shfletues), për shkak se ajo është për crawlers jo për përdoruesit e vërtetë.
Gjithashtu ajo punon vetëm për të përkthyer Url dhe ju nuk jeni duke përdorur ndonjë SEO optimization për Url (ju duhet të tilla të përfshira në vBulletin që vBulletin 4, vetëm duhet të konfiguroni vBulletin dhe pastaj edhe të konfiguruar vBET ta njohin atë dhe të përkthyer Url). Nëse e bëni atë, dhe ende kanë çështje me "alternativ" ju lutem na tregoni, ne do të hetojë atë.
ahh ok unë nuk e kontrolloni pa u regjistruar.
Veiwing burim i https://www.allfreechips.com/de/
Pa u futur në unë nuk e shoh tag?
Kur ky opsion është i aktivizuar shtesë në kodin HTML të faqes duhet të jetë e shtuar për të ftuarit:
Kjo duhet të jetë e shtuar për çdo URL që ju tashmë e kanë përkthyer në cache tuaj për aktual faqe. Pra, për ta bërë atë të woks, ju duhet gjithashtu friendly URLs (vetëm atëherë URLs janë të përkthyera). Si I shihni ju tashmë e ndezur, por ju keni disa konfigurimin çështjet tuaja friendly Url - në forum faqe ju duhet të bukur friendly URLs, por pas klikuar atë që ju janë ridrejtuar për të mos friendly URL (me showthread.php). Ju duhet të korrigjoni në konfigurimin tuaj.Code:<link rel='alternate' hreflang='...
Edhe "alternativ" është shtuar vetëm kur mysafir cache është përdorur. Kjo nuk është e përshkruar në parametër përshkrim për ta mbajtur atë të lehtë për të kuptuar, por kjo është bërë me qëllim - për arsye të performancës (cached faqe është e lirë për të marrë, por në qoftë se mysafir cache është jashtë, pastaj duke u çdo herë që të gjithë të përkthyer Url për të njëjtën faqe do të jetë shumë e shtrenjtë për forume të cilat kanë të gjitha 53 gjuhë).
Fundit edituar nga vBET; 11-03-19 në 21:36.
Unë e shoh këtë showthread ndodh vetëm kur nuk janë në gjuhën angleze , kjo është një vbet vendosjen im zhdukur?
Kjo ndodh tek forumi juaj kur ju jeni në gjuhën angleze shumë. Shko në linkun për disa fije në forumi juaj dhe të shohim se ju janë ridrejtuar. Në faqe të përkthyera shoh lidhjet tuaja janë me showthread.php nga fillimi, por faqja ato bëhen showthread.php kur ju klikoni atë (që ju janë ridrejtuar). Pra, kjo është çështja kryesore këtu - nëse tuaj vBulletin njeh showthread.php si të përshtatshme Url (përcjellëse atje), ndoshta kjo është arsyeja pse në faqet e përkthyer prej fillimi showthread.php Url (vBET ndryshimet Url për të shtuar gjuhën atje dhe duket se ajo merr të tilla URLs nga vBulletin - kjo është e vetmja mënyrë për shba - të ndryshojë atë që ne kemi marrë).
Në qoftë se ju doni të jenë të sigurt se kjo nuk është vBET çështje, ju mund përkohësisht disable plugin nga Admin CP dhe të shohim se çfarë ndodh. Ju gjithashtu mund përkohësisht disable .htaccess rregullat për vBET.
vBET për vendosjen e SEO URLs janë në Admin CP > vBET > Main > Link Type.
Më shumë informacion në lidhje vBET konfigurimit dhe vBulletin konfigurimi ju do të gjeni në readme.html fotografi nga vBET paketë (ka disa këshilla në lidhje me SEO lidhjet).
Gjithashtu sigurohuni që ju jeni duke përdorur mbështetur SEO motor. vBET mbështet vBSEO (të vjetra zgjidhje) dhe vBulletin amtare SEO lidhje.
Fundit edituar nga vBET; 13-03-19 në 09:18.