I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: PHP Paralajmërim: preg_replace (); /e modifier nuk është më e mbështetur, përdorni preg_replace_callback

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2018
    Postime
    8

Exclamation PHP Paralajmërim: preg_replace (); /e modifier nuk është më e mbështetur, përdorni preg_replace_callback

Duke përdorur 2.4. gabim pastebin .com/T6zMP1Uv

Edhe unë e pashë raportet e tjera mete? Nuk mund ta përmbledhur ato të gjitha në një copë toke update kështu që unë nuk do të marrë në një tjetër bug pas kësaj?

Unë kam nevojë për këtë mod urgjentisht për projektin tim.

Mund të ju ndihmojë zotëri?

Unë jam gjithashtu shumë i interesuar të di se cilat mod ju përdorni për të:; Ju janë të lejuara vetëm për të postoni Url në vende të tjera pasi të keni bërë 15 postime ose më shumë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo tashmë është korrigjuar në të paguar versionet. Së shpejti ne do të të bëjë lirimin e versionin falas dhe kjo çështje do të jetë zhdukur.
    Fundit edituar nga vBET; 22-07-1816:04.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2018
    Postime
    8

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Kjo tashmë është korrigjuar në të paguar versionet. Së shpejti ne do të të bëjë lirimin e versionin falas dhe kjo çështje do të jetë zhdukur.
    A keni marrë një kornizë kohore për këtë? Ne jemi duke folur një javë? një muaj?

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2018
    Postime
    8

Edhe një pyetje tjetër,

A ju ofrojnë çdo lloj i politikave të kthimit në rast se ne të provoni versionin e plotë dhe nuk funksionon si duhet?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ndryshimet tashmë janë në kod, të gatshme për t'u lëshuar çdo minutë. Kjo është vetëm çështje e prioriteteve - në këtë moment disa më shumë gjëra të rëndësishme janë duke e marrë të kohës sonë. Kështu që ndoshta ne do të nxjerrë sot, ndoshta javën e ardhshme.

Nuk ka ndonjë të politikave të kthimit për versionin e paguar - ju mund të provuar atë këtu me plotë aftësitë, kështu që ju e dini se çfarë ju jeni duke blerë. Çdo të politikave të kthimit do të tmerrësisht të komplikojë licencimit. Kur e keni blerë Windows, ju keni blerë Windows - të thjeshtë. Njëjtë me vBET. Shumë ofruesve të lejon që të përdorin gjyq, por kur e keni blerë, keni blerë. Ne ju ofrojmë të plotë live versioni në forumin tonë, për të parë se si ajo punon.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2018
    Postime
    8

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Ndryshimet tashmë janë në kod, të gatshme për t'u lëshuar çdo minutë. Kjo është vetëm çështje e prioriteteve - në këtë moment disa më shumë gjëra të rëndësishme janë duke e marrë të kohës sonë. Kështu që ndoshta ne do të nxjerrë sot, ndoshta javën e ardhshme.

Nuk ka ndonjë të politikave të kthimit për versionin e paguar - ju mund të provuar atë këtu me plotë aftësitë, kështu që ju e dini se çfarë ju jeni duke blerë. Çdo të politikave të kthimit do të tmerrësisht të komplikojë licencimit. Kur e keni blerë Windows, ju keni blerë Windows - të thjeshtë. Njëjtë me vBET. Shumë ofruesve të lejon që të përdorin gjyq, por kur e keni blerë, keni blerë. Ne ju ofrojmë të plotë live versioni në forumin tonë, për të parë se si ajo punon.
    Ju mund të më kontaktoni në e-mail I dërguar që ju të PD kur ju lirimin version të rregulluar? Ne kemi nevojë që këtë çështje. Ju faleminderit zotëri.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Lirimin e re e version falas është në dispozicion në www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456
    Gëzojnë!

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •