I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Unë po të shoh ju nuk jeni duke përdorur versionin më të fundit të vBET. Zakonisht ne e këshillojmë për të rinovuar vBET për të versionin e fundit, sepse njerëzit e përshkruajnë çështjet të cilat mund të jenë tashmë të fiksuar. Por për shkak se unë nuk e shoh në lirimin shënime asgjë në lidhje me URL çështje, unë do t'ju ndihmoj me një version më të vjetër.
Ju lutem konfirmoni se ju keni të përshtatshme konfigurimit në Admin CP > vBET > Main - kjo duket si vBET nuk e njeh bazën tuaj URL (ndoshta ju keni gabuar: forum të gjuhës, ose forum directory, ose forum kryesore domain). Unë nuk jam në gjendje për të riprodhuar çështja pra, nëse ju konfirmoj që konfigurimin tuaj është në RREGULL, unë do të duhet për të zgjidhur çështjen e në anën tuaj - unë do të lidhen me ju me PD pastaj. Por së pari ju lutem kontrolloni konfigurimit tuaj.
Ne kemi gjetur shkakun e kësaj çështje. Kjo është bug për opsionin Translate "alt" atributet. Në këtë moment, unë me aftësi të kufizuara atë në serverin tuaj, ne do të postoni këtu informacionin kur ne të zgjidhë çështjen.
Ne kemi gjetur zgjidhje për këtë çështje, ajo do të jetë e përfshirë në lirimin e ardhshëm. Deri atëherë ju mund të kthehet off përkthimi i alt atributet ose flamurin tuaj për gjuhën tuaj amtare do të ketë gabuar URL në faqet e përkthyer (do të qëndrojë në faqe të përkthyera në vend që të shkojnë prapa në gjuhën amtare).