I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 16 e 16

Thread: Kapur një tjetër 4.2.5 VB me VBET gabim

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kështu që ndoshta ky kod është krijuar duke i shtuar disa pjesë (në lak ose disa të tjera të shprehjes). Unë do të kontrolloni përsëri, duke kërkuar vetëm për një pjesë të saj dhe le ju e dini.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK, kam gjetur atë. Unë nuk mund të gjeni atë më herët, për shkak se në kodin kemi shpëtuar karaktere para '. Kodi është në file vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    Code:
    $vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] = 
    '$lastpostinfo[\'lastposter\'] = \'<!--vBET_SNTA-->\' . $lastpostinfo[\'lastposter\'] .\'<!--vBET_ENTA-->\';'
    .$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
    Unë nuk mund të riprodhoni këtë çështje kështu që unë nuk jam në gjendje për të kontrolluar zgjidhje. Ju lutem përshkruani se si për të riprodhuar ose të përpiqen për të zëvendësuar kodin me një më poshtë. Kjo zgjidhje nuk ishte e kontrolluar.
    Code:
    $vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] = 
    '$lastpostinfo[lastposter] = \'<!--vBET_SNTA-->\' . $lastpostinfo[lastposter] .\'<!--vBET_ENTA-->\';'
    .$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
    Kjo mund të jetë ajo - gabim kodin tregon për papritura ' dhe që nga vBulletin vë kodin tonë në " (eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');kjo mund të çojë në gabim. Ju lutem na tregoni, si për të riprodhuar ose kontrolloni zgjidhje të mundshme dhe të na dërgoni statusin tuaj.
    Fundit edituar nga vBET; 24-06-1810:42.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Unë nuk mund të forcës gabim, unë kam qenë vetëm në gjendje për të kapur atë.. Kjo nuk ndodh të paktën disa herë në disa ditë, kështu që unë do update këtë kod dhe të shikojnë!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Të madh, ne do të presim për info tuaj.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Deri tani nuk ka gabime, Duket e mirë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

E madhe. Unë do të shënojë këtë bug si zgjidhet dhe të përfshijë zgjidhje në lirimin e ardhshëm. Nëse problemet shfaqen përsëri, ju lutem na tregoni.

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •