I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 16

Thread: Kapur një tjetër 4.2.5 VB me VBET gabim

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Default Kapur një tjetër 4.2.5 VB me VBET gabim

Ishte marrë një tjetër paralajmërim kështu që unë krijuar një gabim të raportimit për të shkruar template të hyni dhe të kapur me këtë...
    Code:
    [04-Jun-2018 18:52:57 UTC] $lastpostinfo['lastposter'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $lastpostinfo['lastposter'] .'<!--vBET_ENTA-->';
    [04-Jun-2018 18:52:57 UTC] PHP Parse error:  syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) in /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php(4695) : eval()'d code on line 1
    Çfarë kam bërë është të shkruani template të hyni para se të dështuar, më mori mua 3 ditë, por ky është model i ngarkimit që është hedhur gabim.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne do të hetojë atë dhe të ju dërgojnë përgjigje së shpejti.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne duhet të kenë versione të ndryshme të vBulletin, sepse në vendin e përshkruar nga log gabim ne kemi } dhe nuk duhet të jetë një shtojcë e përmbarimit.
    Ju lutem na jepni përmbajtjes së linjës 4695 në dosjen tuaj /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php kështu që ne do të jetë në gjendje për të gjetur të cilat plugin është fajtor dhe të kërkoni për bug.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Duke filluar në 4660, ju mund të shihni kodin e mia për të të kapur gabim në log file hedhur off aktuale

Code:
    	/**
    	 * Renders the output after preperation.
    	 * @see vB_Template::render()
    	 *
    	 * @param boolean	Whether to suppress the HTML comment surrounding option (for JS, etc)
    	 * @return string
    	 */
    	protected function render_output($suppress_html_comments = false)
    	{
    		//This global statement is here to expose $vbulletin to the templates.
    		//It must remain in the same function as the template eval
    		global $vbulletin;
    		extract($this->registered, EXTR_SKIP | EXTR_REFS);

$actioned = false;
    		($hook = vBulletinHook::fetch_hook('template_render_output')) ? eval($hook) : false;

if (!$actioned)
    		{
    			$template_code = self::fetch_template($this->template);
    		}

if (strpos($template_code, '$final_rendered') !== false)
    		{
    			eval($template_code);
    		}
    		else
    		{
    /*
    			$tcount = 0;
    			$tst = str_replace("vB_Template_Runtime::fetchStylevar('outertablewidth')","",$template_code,$tcount);
    		    $tst = str_replace("old_explorer","",$template_code,$mcount);
    			if ($mcount==0&&$tcount==0){
    				error_log($template_code, 0);
    			}						
    	*/
    			eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');
    		}

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit. Dhe kjo ka komentuar kodin tuaj kodi, i cili u kthye 1 linjë të log gabim?

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Po, ajo do të hyni ndonjë model të ekzekutuara, që nuk përputhen me dy e dinë ata se ishte e prerjeve. Atëherë ajo do të shkruani ytemple të hyni pastaj do të pasohet nga gabimi

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Nuk jam i sigurt nëse kjo kishte kuptim, kam hyrë çdo të vetme template ngarkesës atje, pastaj hiqen nëse ato nuk shkaktojnë gabim me rr zëvendësuar kontrolloni.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Faleminderit. Dhe kjo ka komentuar kodin tuaj kodi, i cili u kthye 1 linjë të log gabim?
    error_log($template_code, 0); <- kjo linjë shkruan aktuale $template_code për të log file

Si është gabim fatal, unë kam për të shkruar çdo model të kodit të përpunuar, më pas të shohim se çfarë ajo ishte e para gabim fatal është regjistruar.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Code:
    $lastpostinfo['lastposter'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $lastpostinfo['lastposter'] .'<!--vBET_ENTA-->';
    Nuk ekziston një kod në vBET... A keni bërë ndonjë ndryshim në kodin? Cili version ju keni (ndoshta disa vjetër)?

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Duhet të jetë një model që është duke përdorur VBET emrin e ka si nuk ka ndryshime janë bërë për të VBET 492.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •