Ju lutem dërgoni më shumë detaje në lidhje me këtë çështje. Ndikon ai në përkthime të vjetër apo vetëm të re? Që përkthimi ofruesit ju përdorni? Ju lutemi jepni URL në faqen tuaj, ku ne mund të shohim atë.
Ju mund të vëzhguar atë në tonë serwer? Nëse po, ku?
Fundit edituar nga vBET; 07-05-18 në 22:25.
Faleminderit për informacionin. Ne do të përpiqemi për të riprodhoni atë në anën tonë dhe të rregulluar këtë çështje. Nëse ne do të kemi probleme me bug riprodhimi unë do t'ju dërgoj disa më shumë pyetje (unë nuk e merrni URL në këtë faqe ku unë mund të shoh këtë çështje - kjo do të jetë shumë e userfull, sepse unë mund të përdorin saktë të tekstit ju keni probleme me të).
Kam bërë vetëm disa teste dhe në anën tonë duket OK. Edhe unë në krahasim me kodin nga 4.9.2 dhe 4.9.1 njoftime dhe nuk ka ndonjë ndryshim në përkthim kodi (ne kemi ndryshuar konfigurimin - gjuhë të re çifteve; dhe disa gjëra të vogla në produkt file). Unë do të PD ju të përpiqen për të riprodhuar në anën tuaj.
UPDATE: unë e shoh të nxjerrë tani në anën tonë. Kjo është vetëm për disa tekste jo të gjithë përkthimit. Duket se ajo është vetëm rreth një teme të caktuar. Ne do të merremi me këtë dhe të ju dërgojnë informacion
UPDATE 2: kam bërë disa analiza dhe duket se çështja është kur është përkthyer formë ruse të ukrainës (nuk ka asnjë çështje me përkthim nga anglishtja). Shumica e ndoshta vBET është dërgimin e të dhënave në gabim encoding dhe kjo është arsyeja pse rezultatet janë të gabuara. I kontrolluar atë edhe në 4.9.1 dhe të njëjtën çështje ndodh. Jeni i sigurt se në anën tuaj për 4.9.1 kjo është në RREGULL? Kjo është e rëndësishme, sepse kam nevojë për të njohur të thotë se çështja është me kodin tonë ndryshime apo diçka ka ndryshuar në Yandex anësore.
Fundit edituar nga vBET; 08-05-18 në 16:58.
Një tjetër update - sipas testeve nuk ka asgjë të keqe me Yandex përkthime. Kërkim në dallimet në mes të vBET 4.9.1 dhe 4.9.2 më shumë ndoshta çështja është me Apertium përkthyes, sepse në 4.9.2 kemi shtuar gjuhë të re çift nga ru për mbretërinë e bashkuar. Keni shkruar se ju jeni duke përdorur vetëm Yandex. Ju lutem konfirmoni është ky informacion është i saktë. Ne nuk jemi në gjendje të riprodhoni këtë çështje në Yandex përkthyes dhe tani ne jemi duke u përpjekur për të bërë atë në Apertium.
Update: Appertium edhe nuk duket të jetë çështje. Ju lutem mund të na kontaktoni nga PD për të marrë informacion më të detajuar?
Update 2: ne nuk jemi në gjendje të riprodhoni këtë çështje në testimin tonë mjedisit, por këtu është riprodhohet në çdo kohë. Ndoshta vB version çështje këtu. Ju lutem na kontaktoni me PM.
Fundit edituar nga vBET; 09-05-18 në 10:42.
Në këtë moment ne kemi zbuluar shkakun e çështjes. Kur Apertium është përdorur me UTF-8 bazën e të dhënave encoding atëherë na dërgoni pyetje në format të ndryshëm dhe i mori ata \u përgjigjet. Kur baza e të dhënave të ndryshme në mjedis, atëherë nuk ka asnjë çështje me atë. Ne do update kodin tonë për të trajtuar këtë në mënyrë të përshtatshme dhe zgjidhja do të jetë i publikuar këtu.
Duket se kemi gjetur zgjidhje për këtë çështje. Ne duam për të provuar atë mënyrë të përshtatshme edhe në mos UTF-8 bazën e të dhënave, për të shmangur problemet me encodings të ndryshme. Zgjidhja do të jetë e përfshirë në lirimin e ardhshëm. Deri atëherë ju mund të qëndroni me vBET4.9.1 ose përdorni vBET4.9.2 me Apertium me aftësi të kufizuara, ose të përdorë vBET4.9.2 me aftësi të Apertium vetëm për të ukrainës (keni nevojë për të ndryshuar konfigurimin në fotografi).
Ju lutem vini re që tashmë përkthime të thyer nuk do të rregullohet automatikisht. Ato duhet të ndryshohet me dorë, duke përdorur manual mbështetjen e përkthimit, ose të largohet nga baza e të dhënave.
Fundit edituar nga vBET; 09-05-18 në 16:41.
Gjatë testeve ne kemi zbuluar se për jo UTF-8 bazat e të dhënave Apertium nuk do të bëjë përkthim në të gjitha nga ruse të ukrainës, vetëm të kthehet tekstin me disa ndryshime. Ky është faji ynë - ne i dërgojmë atje me tekst në format të gabuar. Kjo do të korrigjohet shumë shpejt.
Fundit edituar nga vBET; 10-05-18 në 09:42.
Ne tashmë e kanë një zgjidhje për këtë çështje. Ajo do të jetë e përfshirë në lirimin e ardhshëm.