A ende ndodh kur ju me aftësi të kufizuara caktuar detyrë "Enterprise vB Translator (Cache TTL)". Sa të mëdha janë tavolina tuaj cache? Kur bie serveri ndodh keni ndonjë gabim në fotografi log? A ju përpiqeni të përdorni vBET parametër "Cache pastrimit timelap"? Cilat strategji pastrimin jeni duke përdorur tani?
Nuk më jeni përgjigjur informacionet më të rëndësishme - ka ende Rrëzohet kur detyra caktuar është me aftësi të kufizuara? Së pari ne kemi nevojë për të përcaktuar nuk vBET është çështje e vërtetë këtu.
Në fshirje normale cache vjetër fshihet përditshme. Nëse doni mënyra më e shpejtë e fshirjes - strategjie të përdorni të fundit - ky do të heqë tërë cache herë në 15 ditë. It works të menjëhershëm dhe përdorimin e burimeve praktikisht 0 server. Por ju duhet të plotësoni tërë cache përsëri, jo vetëm një të vjetër.
A e keni provuar për të përdorur "Cache pastrimit timelap" option?
Cache pastrimin timelap
Sa sekonda në mes të tabelave të presin cache pastrimin. Set 0 të çaktivizuar. Ju lutemi vini re se vBET ka mbi 150 tavolina cache të qartë - vendosjen këtë vlerë shumë të larta mund të shkaktojë që hapur e cila fillon në natën do të vazhdojnë edhe në orët e ditës. Gjithashtu ju lutem mos vendosur atë më të larta se lidhja juaj është duke pritur MySQL pa përdorimin (vendosjen mysql: wait_timeout) - përndryshe ajo do të shkaktojë "serverit MySQL ka shkuar larg error 'dhe pastrimin e nuk do të përfundojë.
Na vjen keq - unë nuk do të marrë një gjë - që ju keni hapur dy herë në ditë? Ju lutemi disable detyrë pastrimin dhe tregoni bën serveri juaj do të rrëzimit, kur pastrimit është i paaftë (pa marrë parasysh në të cilën orë - disable atë plotësisht). Nqs serveri nuk do të rrëzimit kur pastrimin cache is disabled, atëherë kjo do të thotë se vBET është fajtor. Nëse ende crasches atëherë diçka tjetër shkakton këtë.
Nëse vBET është fajtor atëherë ju keni disa opcione për të akorduar atë:
- Vlera më të mëdha për të vendosur "timelap Cache pastrimin" - kjo do t'i japë kohë dhe CPU më shumë për temat e tjera në mes të pastrimit të çdo tavolinë cache. Unë sugjeroj për të bërë këtë në vendin e parë
- Set ulët "Koha Cache To Live (TTL)" - atëherë tavolina juaj do të jenë më të vogla në mënyrë pastrimin do të jenë më pak të shtrenjtë.
- Luaj me "pastrimin strategjinë Cache" - e fundit do të zgjidhë çështjen tuaj në 100% - ai është projektuar për cache shumë të mëdha dhe do të qartë edhe cache të mëdha menjëherë, sepse ai thjesht heq tërë tavolina cache dhe krijon atë përsëri. Por ajo hap gjithë cache një herë në Cache periudhe TTL, kështu që cache duhet të jetë e mbushur nga fillimi. Kjo është gjëja e fundit që unë e këshilloj të përdorë, kështu që nëse asgjë tjetër është duke punuar kjo do të në 100%. Ajo është shtuar vetëm për situata të tilla![]()