I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: strpos(): Kompensuar nuk përfshira në varg në ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php në përputhje 435

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    11

Default strpos(): Kompensuar nuk përfshira në varg në ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php në përputhje 435

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Unë kontrolluar disa faqe të tjera mbi forumi juaj dhe si unë shoh bug është e lidhur me përmbajtjen e këtij specifike faqe. Ne do të përpiqemi për të riprodhoni atë në tonë provë server. Nëse ne nuk do të jetë në gjendje për të riprodhuar atë ne do të lidhen me ju dhe të zgjidhë çështjen në anën tuaj.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi përsëri. Kam gjetur në vijën e kodit në depo dhe ne tashmë e kanë të rregulluar për të, por ajo nuk është lëshuar ende.

Për rregullim të shpejtë:
    1. Open File / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions.php
    2. Ndryshuar:
    Code:
    $closePosition = strpos($outputPart, '>',$openPosition + 1);
    To:
    Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart, '>',$openPosition + 1);
    Ju lutem më tregoni se a keni nevojë për më shumë ndihmë me këtë çështje, ose është zgjidhur

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    11

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Kiedy të zrobię të pojawia się pusta strona.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Zaglądnij, proszę, na PM
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    I kontrolluar në forum tuaj - kjo nuk është një bug vBET vetëm nuk e ka bërë procedurën e instalimit të saktë dhe nuk ka të vendosur siç duhet përbërje, e cila funksion iconv amtare tërhoqi një varg të zbrazët, duke u përpjekur për të kthyer tekstin në UTF-8 UTF-8. Unë nuk e di pse në mënyrë specifike në këtë pikë, por kjo ka ndodhur. Ju nuk kanë ndryshuar "UTF-8 'në' utf-8 ', e cila është përshkruar në mënyrë të qartë në manualin e instalimit.
    Problemi zgjidhet.

Nga rruga, unë sugjeroj që ju:
    - të kthehet Apertium - është i lirë pa kufij
    - për të mundësuar përkthimin e Microsoft - është i lirë të limiteve të caktuara dhe ju mund të krijoni një llogari me ta, ku kufiri është përkthimet tejkaluar janë fikur deri në fund të periudhës.
    Original text

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •