I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Ende në gjendje për të marrë këtë për të punuar.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2014
    Postime
    8

Exclamation Ende në gjendje për të marrë këtë për të punuar.

Na vjen keq të shqetësojë ju..

Por unë thjesht nuk mund të marrë këtë për të punuar.

Unë e kam lexuar të instaluar udhëzimet dhe kanë shtuar të gjitha API përveç Google.
    Kur unë klikoni mbi ndonjë nga flamujt e kam marrë:

PHP Paralajmërim: preg_replace (); /e modifier nuk është më e mbështetur, përdorni preg_replace_callback në vend në ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php në përputhje 554

PHP Paralajmërim: preg_replace (); /e modifier nuk është më e mbështetur, përdorni preg_replace_callback në vend në ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php në përputhje 324

Ose unë do të merrni këtë:

Të Shumta Zgjedhje

Dokumenti emrin që ju kërkohet (/Forum/Forum/search.php) nuk mund të gjenden në këtë server. Megjithatë, kemi gjetur dokumente me emra të ngjashëm me atë që ju kërkohet.
    Në dispozicion dokumente:

/Forum/forum.php/kërkim.php?searchid=430182&gjuha=hr (të përbashkët basename)
    Ju lutem konsideroni informimin pronari i referuar faqes për lidhje të thyer.

Im forumi është në një dosje të veçantë të quajtur Forum dhe në udhëzimet tuaja në panelin e kontrollit sipas "Forum directory" unë e kam /Forum

Ndonjë ide?

Thanks

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ashtu siç është shkruar në fije të ndryshme, çështja është zgjidhur në serverin tuaj tani

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •