I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 10

Thread: Gabimet kur instalimi

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2014
    Postime
    8

Default Gabimet kur instalimi

Hi, unë kam vetëm çohej tim licencës, si dhe u përpoq për të instaluar tuaj 4.9.1 tim forum e cila është duke PHP7 SQL 4.2.5 dhe çdo herë që unë të përpiqet për importin e kam marrë këto gabime.
    Unë nuk jam një scripter e kuptojnë SQL kështu jam me të vërtetë në humbje, për atë kjo do të thotë,

Mund të ju ndihmoni ju lutem?

Importimin E Produktit, Ju Lutem Prisni...

[:]

Thirrje për të pacaktuar funksion mysql_num_rows() on line 10 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : eval()'d kodi
    #0 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201): eval()
    #1 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/admincp/plugin.php(1755): install_product(' #2 {kryesore}

Fatale Gabim Përdorues: Thirrje për të pacaktuar funksion mysql_num_rows() on line 10 në ..../includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : eval()'d kodi në ..../vb/vb.php në përputhje 286
    Gjurmë Të Dhënave:
    #1 : vbstop() e quajtur në ..../includes/class_core.php në përputhje 6089
    #2 : vbulletin_error_handler() e quajtur në linjë
    #3 : trigger_error() e quajtur në ..../vb/vb.php në përputhje 286
    #4 : vB::handleException() e quajtur në linjë

Var Lloji:
    [ NULL ]

Var I Të Dhënave:
    null

Ajo nuk ka treguar në tim plugins kështu që duket të ketë shkruar mbi dosjet e mia, por ka dështuar që plotësisht të instaluar, kështu që unë nuk mund të hequr atë, ose!

Thanks

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Quick fix për këtë çështje:
    • Fotografi Hapur do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    • Gjej kod:
      PHP Code:
      if (!mysql_num_rows($exists) ) { 
    • Zëvendësuar atë me kodin:
      PHP Code:
      if (!mysqli_num_rows($exists) ) { 

Kjo çështje do të jetë fikse në lirimin e ardhshëm.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2014
    Postime
    8

Hi, Faleminderit për përgjigje të shpejtë.

Unë kam kërkuar dosjen e si i keni thënë, por unë nuk kam asgjë, në mua dosjen që duket si ajo që ju keni postuar.
    Në mënyrë të qartë ju e dini më mirë se unë, por unë thjesht nuk e shoh se çfarë tuaj duke kërkuar për të në këtë skedë XML.
    Unë kam kërkuar në disa pyetje të ndryshme dhe nuk gjenden që në kodin do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml

Mund të ju këshilloj ju lutem? Unë mund të kopjoni kodin këtu nëse ju pëlqen?

Faleminderit Ian

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2014
    Postime
    8

Hi unë kam përdorur një të ndryshme redaktuesi dhe për të gjetur skedarin dhe për të ndryshuar. Unë tani duhet të setup në panelin e kontrollit, por duket të keni të instaluar tashmë.

Faleminderit për ndihmën tuaj.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë jam i kënaqur që i kam ndihmuar ju.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2014
    Postime
    8

Na vjen keq të shqetësojë ju..

Por unë thjesht nuk mund të marrë këtë për të punuar.

Unë e kam lexuar të instaluar udhëzimet dhe kanë shtuar të gjitha API përveç Google.
    Kur unë klikoni mbi ndonjë nga flamujt e kam marrë:

PHP Paralajmërim: preg_replace (); /e modifier nuk është më e mbështetur, përdorni preg_replace_callback në vend në ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php në përputhje 554

PHP Paralajmërim: preg_replace (); /e modifier nuk është më e mbështetur, përdorni preg_replace_callback në vend në ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php në përputhje 324

Ose unë do të merrni këtë:

Të Shumta Zgjedhje

Dokumenti emrin që ju kërkohet (/Forum/Forum/search.php) nuk mund të gjenden në këtë server. Megjithatë, kemi gjetur dokumente me emra të ngjashëm me atë që ju kërkohet.
    Në dispozicion dokumente:

/Forum/forum.php/kërkim.php?searchid=430182&gjuha=hr (të përbashkët basename)
    Ju lutem konsideroni informimin pronari i referuar faqes për lidhje të thyer.

Im forumi është në një dosje të veçantë të quajtur Forumi dhe në "Forum directory" unë e kam /Forum

Ndonjë ide?

Thanks

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Na vjen keq për vonesën. Ne jemi të kontrolluar pse paralajmërimet ende të shfaqet (duhet të jetë me aftësi të kufizuara). Ne do të lidhen me ju së shpejti. Ju lutem shikoni PD.
    Fundit edituar nga vBET; 04-07-1711:54.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem shikoni mesazh privat - ne jemi duke pritur për të ju ndihmojë të

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2014
    Postime
    8

Mesazh i dërguar, më vjen keq për vonesën Kanë qenë larg.

U përgjigj: në PD.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Çështje e zgjidhur. Ajo ishte cosed nga PHP 7 dallimet. Ndryshimet do të jenë të përfshirë në lirimin e ardhshëm, ju tashmë keni atë në serverin tuaj

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •