I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Një zgjedhje e gjuhëve për përkthim, pavarësisht nga gjuha e cache ekranit

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    11

Default Një zgjedhje e gjuhëve për përkthim, pavarësisht nga gjuha e cache ekranit

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    TV nga Google dhe Microsoft është e vlefshme. Prandaj, kur llogaria ime në këto platfmormach ka disa fonde që të kthehet off shumicën e gjuhëve, në mënyrë që të mos humbim para të çmuar në përkthimin e gjuhëve të vogla. Kur unë bëj që gjuhët e mesme nuk janë në dispozicion - mund të bien jashtë indeksit motorë kërkimi dekurajojnë vizitorëve të reja në forum time.

Ajo do të kishte qenë mirë nëse mund të zgjidhni gjuhë se në momentin që ne duam për të shpjeguar, duke mos përjashtuar gjuhë dytësore cache.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Përshëndetje dhe keq për kohën përgjigje hyrje. Ndoshta kjo është tashmë në dispozicion, edhe pse zgjidhjet nuk testuar dhënë më poshtë:
    1. Në çdo rast, të bëjë një kopje të dosjeve nga një directory vbet_translation_options
    2. Edit çdo fotografi në directory e dhënë - për një palë gjuhës, ju nuk doni të vazhdojë të mbështesë (por ende ndezur), në vend të emrave të API, të hyjë në një varg të zbrazët, për shembull:
    zëvendësoj 'ar'=>'Google', më 'ar'=>'',

Nëse forum juaj të gjitha në gjuhën origjinale është e vetmja polak, ajo është e mjaftueshme për të ndryshuar vlerat në dosjen vbenterprisetranslator_from_pl.php.
    Unë sugjeroj që ju të provuar atë më parë në një palë të veçantë gjuhës dhe të shohim nëse ajo punon. Ajo duhet, sepse vBET makinë mund të zgjedhin të ashtuquajturën "bedel" përkthyes, nëse nuk ka në dispozicion (për shkak se ajo i rraskapitur kufijtë).

Ju lutemi të mbajnë në mend se me këtë konfiguracion për tuaj të zgjedhur përkthimet Palë gjuhësh vBET do të marr cache, por nuk do të bëjë një përkthim të ri. Kjo do të kërkojë që teksti nuk është përkthyer do të shfaqet në origjinal. Dhe kjo do të thotë të ashtuquajturën 'dyfishimin e përmbajtjes "- atë që Google nuk i pëlqen.
    Pra ju lutem mendoni për këtë zgjidhje ...

Prandaj, në qoftë se ju nuk doni për të krejtësisht të fikur gjuhën, që fillimisht mund të kufizojë motorë interpretuese (files njëjtë konfigurimit). Lini lirë - le të shpjegoj. Sa më shumë 'dyfishimin e përmbajtjes' keq për indeksim në Google. Përjashtimi i plotë i mbështetjes gjuhën zgjidh këtë problem. Lënia e mbështetjes, por pa shpjeguar motorët, do të shkaktojë këtë problem. Pra, ndoshta diçka në mes - për ato gjuhë që janë të mbështetur nga makina tjera, mbeten në versionet e lirë (mos harroni se Microsoft gjithashtu ka një opsion të lirë), përdorimi i pagueshëm jap vetëm aty ku nuk ka mbështetje tjetër, dhe ku do të çojë në 'dyfishimit të përmbajtja 'për shkak të mungesës së përkthimeve të mëtejshme, megjithatë, e konsiderojnë mundësinë për të çaktivizoni të gjuhës.

Nëse keni pyetje, ju lutem mos hezitoni të pyesni.
    Original text

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Translated text
    Mam nadzieję, że të zaspokoiło twoje potrzeby - jeśli nie proszę pisać w tym wątku.
    Original text

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •