I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: vBET 3.10.0, 4.9.0 dhe 5.2.0 lëshuar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default vBET 3.10.0, 4.9.0 dhe 5.2.0 lëshuar

Përshëndetje!

Sot kemi për ju njoftime të reja të të gjitha PRO versionet. Ka disa bugs të fiksuar, por ndryshimet më të rëndësishme janë rreth Apertium dhe Microsoft përkthimet e - ka ndryshim në Tv.
    Apertium tashmë nuk punojnë me të vjetër vBET versione - njoftime të reja të rregulluar këtë çështje.
    Versionet e vjetra të vBET do të punojë me Microsoft përkthim vetëm deri më 30 prill, në vitin 2017. Pasi që ju duhet njoftim të ri me të reja të Microsoft llogari. Sigurisht ju mund të përdorni versionin e ri të drejtë tani, vetëm mos harroni: ju do të duhet të rikonfiguruar Microsoft kryesore (shih detajet më poshtë).

Hapa shtesë rinovuar (a pasi të zakonshme të rinovuar të përshkruara në readme.html):
    1. Go to Admin CP > vBET > Përkthimi Ofruesit e dhe vlerës së caktuar për Microsoft LIRË/Komerciale API Përkthim kryesore atribut.
      Ju do të gjeni nuk ka përshkrim të detajuar, si për të marrë çelësin. Ju lutem vini re se ju mund të përdorni Microsoft përkthimit për të lira - detajet e përfshirë edhe në përmendur atribut përshkrim.

Ndryshimet:
    • Përshtatur kodit të ri Microsoft Përkthyes API
    • Përshtatur kodit të ri Apertium Përkthyes API
    • Shtuar 11 gjuhë palë për Apertium
    • Me aftësi të disa nuk e rëndësishme paralajmërimet
    • Reduktuar përkthime për numrat në fraza dhe në fund të faqes (5.2.0)

Mete fikse:
    • Përkthimi i alt (4.9.0 dhe 5.2.0)
    • Të shpejtë të të përgjigjen (5.2.0)
    • Admin CP vend (5.2.0)
    • Çështje me të shtuar attachments (5.2.0)
    Fundit edituar nga vBET; 28-03-1718:18.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

Duke folur për Apertium mund të shpjegojë se si për të marrë një Apertium kryesore ? Unë mendoj se ata e ndryshuan mënyrën dhe unë nuk mund të gjeni vendin që kam nevojë për të marrë për të marrë një të re kryesore për të përdorur me vbet

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Re Apertium Translate API aktualisht vepron pa ndonjë kyç. Ne shpjegoni këtë çështje.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ne do të përmirësoj çështjen e Apertium në lirimin e ardhshëm - shumë shpejt.
    Aktualisht, ju duhet vetëm për të hyrë si një çelës '1' dhe Apertium do të punojnë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •