I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Para-Shitjes/Përmirësuar Pyetje - Është vBET ende duke u ruajtur?

Junior Member
    Antarësuar
    Gusht 2010
    Postime
    4

Default Para-Shitjes/Përmirësuar Pyetje - Është vBET ende duke u ruajtur?

Përshëndetje,
    Unë jam ende në drejtimin e një version të vjetër të vBET (në tim të vjetër v3.8.9 vBulletin) -- dhe kërkim për të përmirësuar faqen më të fundit v5 version të qëndrueshme dhe pastaj të përmirësuar vBet për versionin e tanishëm (duke presupozuar ajo punon). Unë nuk kërkoj për shkak se unë nuk shoh ndonjë postimet e bëra për një kohë të gjatë...

Unë jam gjithashtu të prirur për të përmirësuar faqen e internetit të keni aktivizuar SSL dhe të kuptojnë se vBulletin 5 është "SSL pajtueshme' - do të vBET të punojë edhe në qoftë se instalimi është i konfiguruar për SSL?

Ju lutem a mund të më lejoni të dinë për këto?

Thanks

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

vBET ka qenë i rafinuar funksionalitetin dhe klientët e rrallë raport me çështjet, kështu që nuk është pak postimet e reja.
    vBET 5 është testuar në versionin vB 5.1.9. Ju mund të testuar vBET 5 tonë provë forumit: Forums - Test forum vBET 5. Vetëm të hyni në një test llogari.
    Në këtë moment nuk ka hapur çështje që lidhen me SSL. vBET duke punuar në rezultatin para se ajo të dërgohet jashtë, kështu që një encryption nuk duhet të ketë ndonjë ndikim në punën vBET.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •