I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Invalid argument i furnizuar për foreach () në [rrugën] / përfshin / class_postbit.php (294)

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    51

Default Invalid argument i furnizuar për foreach () në [rrugën] / përfshin / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Albanian
    Translated text
    Që kur kam upgraded vbet, sa herë që ndërroni titullin e një diskutim të këtë gabim:

Warning: Invalid argument i furnizuar për foreach () në [rrugën] / përfshin / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Warning: Invalid argument i furnizuar për foreach () në [rrugën] / përfshin / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Si mund ta fix this?
    Thanks
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem na jepni versionin e saktë të vBET të përdorura, vBulletin, vBulletin (nëse përdoret).

Gjithashtu ju lutem na tregoni cila mënyrë ju jeni diskutim riemërimin dhe jeni duke bërë atë në normale, ose në faqen e përkthyer?

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    51

Translated text
    Vbet është versioni i fundit që kam instaluar është që ju dhe Muslimanët 3.3.2.
    Nga se gabim kur kam ndërroni titullin e një diskutimi në gjuhën origjinale, dhe madje edhe kur përpiqen për të lëvizur diskutim nga një kategori në tjetrën.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë nuk mund të riprodhoni atë në forumet tona kështu që unë do të duhet pak ndihmë nga ana juaj

OK - I kontrolluar burim dhe se është shkaktuar nga disa plugin përdorur grep "postbit_display_complete". vBET ka 2 plugins duke përdorur këtë goditje. Ju lutem mund të përcaktuar se cila shkakton problemet në forum tuaj? Ju thjesht mund ta bëjë këtë me paaftësi një dhe shikoni ka nxjerrë ende ekziston. Nëse po atëherë të mundësuar dhe çaktivizoni një tjetër. Nëse ende ekzistojnë atëherë provoni me aftësi të kufizuara kabinë. Nëse ende ekziston - atëherë me siguri ai nuk është faji i vBET - të përpiqet të bëjë disable vBET tërë dhe kontrolloni.

Ju do të disable plugin by Admin CP-> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin
    Ju do të disable mod gjithë nga Admin CP-> Shtojca Produkte & -> Manage Products

Please let me know për rezultatet. Nëse ju PM mua qasje detaje unë do të kontrollojë atë vetë

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    51

Translated text
    Unë u përpoqa për të çaktivizuar Translator Enterprise BB dhe njëjtin gabim, por ky gabim ka filluar të më jepni një ditë pas ju keni instaluar.
    Kush mund të kërkoj më pas për të zgjidhur?
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë e kuptoj që ju shihni gabim duke filluar pas vBET është i instaluar. Por, si e shihni vBET nuk ka të bëjë me të, sepse gabimi ende duket kur vBET është çaktivizuar. Pra, edhe disa ndryshime të tjera u desh të bërë në forum tuaj. Ndoshta disa mod tjera ishte shtuar edhe, ose disa konfigurimit ndryshuar.

Së pari ju lutemi të përcaktuar se kush është fajtor. Pra disable një nga një të gjitha shtojcat që janë duke punuar me "postbit_display_complete 'hook - çdo kontrolloni kohë ju ende keni gabim. Kur ju të përcaktuar se kush është fajtor atëherë ju lutemi kontaktoni autorin e mod që e bën rrëmujë. Nëse ju ende keni disa pyetje - ju lutem pyesni

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    51

Translated text
    si mund ta kuptoj se çfarë janë plugins që punojnë me postbit_display_complete?
    faleminderit
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Go yo tuaj Admin CP -> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin dhe të gjejnë njëri- postbit_display_complete

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    51

Translated text
    mirë, unë kam fikur në një kohë dhe unë kam zbuluar është se probleme të tilla si: është "passiveVid - showthread Ndërrimi".
    Por ajo që është justifikim?
    I mbajtur atë?
    Thanks
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Go to autor i këtij mod dhe kërkoni atë çfarë po ndodh

Unë nuk mund të jetë përgjegjës për mods tjera apo e di se si janë duke punuar të gjithë mods ekzistuese - keq unë nuk mund të ju ndihmojë më shumë dhe shpresoj se ndihma ime ishte mjaft e mirë

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •