I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Load Server

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Default Load Server

Ngarkesës ime server është 0,50 gjatë gjithë ditës me këtë mod me aftësi të kufizuara.

Me të aktivizuar ngarkesës është në 5,00-10,00.

Kjo është shumë e lartë, i kanë folowed gjitha info punën këtu, por ende është e lartë.

Do të ngarkesës të zhduken pas forum të tërë është një kopje, dmth, është kjo ngarkesë shkaktuar nga shkrim me MySQL?

Apo është diçka tjetër. Thanks.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi

Unë besoj se Ju do të gjeni disa përgjigje për pyetjen tuaj këtu:
    # post1396 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Këtu do të gjeni të përgjigjen në lidhje me ngarkesën në server të lartë:
    # post1239 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Dhe këtu është edhe më shumë për ngarkesën në server:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...bet-loads.html

Gjëja më e rëndësishme në lidhje me ngarkesën në server:
    - Çfarë është hight dhe ajo që është e ulët varet se sa CPU keni
    - Në qoftë se faqet tuaja tregon në kohë të pranueshme atëherë ju nuk keni ndonjë çështje - çfarëdo Load tuaj Server është

Gjithashtu ne ende kemi shumë ide se si të bëjnë një tjetër përparim të performancës, kështu që çdo version do të jetë edhe më të shpejtë

Ju lutem na tregoni, nëse nuk i përgjigjem pyetjes tuaj.
    Fundit edituar nga vBET; 25-02-1020:18.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Unë kam lexuar të gjitha ato temat, siç thashë, edhe duke thënë se ngarkesa është e mirë për shkak të shumës së CPS është i mirë, por faktet ftohtë janë load time pa është 0,50, ngarkesa ime me të është 5,0-10,0.

10x 20x ngarkesën në server për të, që është BIG.

Çka e shkakton ngarkesës, është lexim ose shkrim mysql ose që të dy apo diçka tjetër?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vBET në vend nuk përkthehet shton vetëm flamuj. Pra, ju keni ngarkesës më të mëdha, sepse ju duhet të trafikut shtesë për faqet e përkthyer. Nëse ju doni të kontrolloni se sa ndikim të madh në atë të ketë sasi të, atëherë ju lutem vetëm kthyer atë dhe të kontrolloni se sa ngarkesës tuaj server ndryshime. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se faqet e përkthyer do të gjenerojë më të ngadalshëm.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •