I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Sa gjuhë vBET 2.4.8 mbështet të lirë?

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    11

Default Sa gjuhë vBET 2.4.8 mbështet të lirë?

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Në një postim në vB.org ju shkruani se vBET version falas mbështet 60 gjuhë. Unë kam vetëm pas instalimit polonisht, Belarusian, ukrainase dhe ruse. A e kam bërë diçka të gabuar? Është se ajo që drejtimin e një version i lirë?

Është versioni Pro përdor për përkthimet Yandex në 60 gjuhë? Sepse nga ajo që unë e kuptoj se është vetëm Yandex ofron përkthim të lirë, dhe të tjera si Google Translator ju duhet të paguani shtrenjtë.
    Original text

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Ne kemi shtuar mbështetjen për 60 çifte gjuhësore, dmth. Një nivel me atë në atë gjuhë mund të shpjegohet me Yandex. Për shembull, në qoftë se Yandex mbështet përkthimit nga rusisht në 30 gjuhë të tjera është 30 palë gjuhëve, por përkthimi në mes të gjitha gjuhët mund të sigurojë më. Nëse keni 4 gjuhë do të thotë se Yandex përkrah këto 4 gjuhë për Forumin gjuhën e zgjedhur. Yandex është palë më e madhe gjuhësore për gjuhën ruse (aktualisht 30) dhe anglisht (aktualisht 25). Versioni Pro ju lejon të përktheni Yandex numër i ngjashëm i gjuhëve, pjesa tjetër është bërë nga përkthyesit e tjera (Kosto optimization - si vBET lejon përdorimin e machine translation për të lira dhe / ose të lirë). Google mbështet vetëm gjitha kombinimet e gjuhëve.
    Original text
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 12-12-1509:50.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •