I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Sa shumë më e shpejtë është e ngarkesës cache kohë në 3,0?

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

Default Sa shumë më e shpejtë është e ngarkesës cache kohë në 3,0?

Lejon të themi ngarkesës cache kohë për 2.0 është indeksi = 100. Sa kohë është e ngarkesës cache koha për 3,0? - Si indeksi = 80 apo më shumë?
    Fundit edituar nga vBET; 20-10-0902:34. Arsyeja: BBCodes gabuar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Por unë mund t'ju them disa arsye pse ajo është më e shpejtë. Pas hetimeve të vërtetë të fortë të ndodh që 2,0 dyqane vBET disa të dhëna të cilat nuk është e nevojshme dhe krijon indeksin e cila nuk është përdorur. 3,0 ndryshimet cache heq ato gjëra të panevojshme. Kjo është arsyeja pse është më e shpejtë gjatë vBET cache mbushur deri, dhe t'i shtyer. Ajo do të jetë edhe më shpejt (në të gjitha fushat - edhe për zgjedhjen e të dhënave) në 4,0, sepse unë tashmë kanë zgjidhje në mendje, vetëm shumë ndryshime të nevojshme dhe kjo është arsyeja pse ajo duhet të presë të drejtë pak tani.

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Vend
    浙江 义乌
    Postime
    1

Text automatically translated from: Chinese to: Albanian
    Translated text
    O (∩ _ ∩) O ~ kalojnë nëpër të parë
    Original text

Tags për këtë Temë