I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 21 te 24 e 24

Thread: Shumë probleme instalimi në vbulletin 5

Shiko filetuara

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2015
    Postime
    13

Exclamation Shumë probleme instalimi në vbulletin 5

Përshëndetje, unë kam disa probleme instalimi në vbulletin 5
    Unë kam ngarkuar fotografi, të vendosur time google api key dhe të gjitha cilësimet e nevojshme në admincp

Kur unë u përpoq për të importuar product-vbenterprisetranslator.xml unë kam gabim:

[QUOTE]
    Importimin E Produktit, Ju Lutem Prisni...

[:]
    Paralajmërim: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): dështuar për të hapur stream: Nuk ka të tilla skedarin ose dosjen në .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kodi on line 2
    Fatal error: require_once(): Dështoi hapja e nevojshme '/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') në /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kodi on line 2
    [\QUOTE]

[\QUOTE]

kështu që unë shtuar në këtë linjë time "+bërthamë+përfshin+config.php" për të decalre "['Misc']['admincpdir']"
    [QUOTE]$config['Misc']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
    vbulletin 5.1.9 nuk e kanë këtë linjë nga default.

Si mund të këtë xml kërkoni për një ndryshore që nuk është i pranishëm??

Gjithsesi, pasi që ajo të instaluar. Unë shkova për të vbet cilësimet dhe shtoi time google api key dhe të vendosur të gjitha cilësimet e nevojshme.

Pasi kam redaktuar tim .htaccess dhe shtoi parë këtë vijave (të dhënë në a-nuk-ngarkoni+mjete+përcjellin-rregullat):
    [QUOTE]RewriteEngine Në
    Opsionet FollowSymLinks

RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&gjuha=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ indeksi.php?gjuha=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?gjuha=$1 [L,QSA]
    [\QUOTE]

Nuk ka punuar në të gjitha, çdo gjuhë flamuri i zgjedhur gjuhë ishte akoma anglisht

pastaj shtova pjesa tjetër linjat në .htaccess:
    [QUOTE] %RewriteCond{QUERY_STRING} !ridrejtuar=
    %RewriteCond{QUERY_STRING} !a=
    %RewriteCond {} REQUEST_URI !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?ridrejtuar=$1 [L,QSA][\QUOTE]

Ka punuar, kur unë klikuar në gjuhën e flamurit ndryshuar forum të gjuhës, POR.. imazhit të bashkëngjitni skedarë nuk janë duke treguar dhe unë nuk mund të kyçeni në admincp,
    kur unë u përpoq për të hyre në admincp kam marrë këtë gabim:
    [QUOTE] Asnjë input file specifikuar. [\QUOTE]

EDIT 2-10-15:

Ju lutem lexoni postimi im i fundit në këtë thread për të marrë e ndihmoi për të instaluar në vbulletin 5.1.9
    Fundit edituar nga rafail; 02-10-1517:24.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •