Përshëndetje, unë kam disa probleme instalimi në vbulletin 5
Unë kam ngarkuar fotografi, të vendosur time google api key dhe të gjitha cilësimet e nevojshme në admincp
Kur unë u përpoq për të importuar product-vbenterprisetranslator.xml unë kam gabim:
[QUOTE]
Importimin E Produktit, Ju Lutem Prisni...
[:]
Paralajmërim: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): dështuar për të hapur stream: Nuk ka të tilla skedarin ose dosjen në .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kodi on line 2
Fatal error: require_once(): Dështoi hapja e nevojshme '/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') në /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kodi on line 2
[\QUOTE]
[\QUOTE]
kështu që unë shtuar në këtë linjë time "+bërthamë+përfshin+config.php" për të decalre "['Misc']['admincpdir']"
[QUOTE]$config['Misc']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
vbulletin 5.1.9 nuk e kanë këtë linjë nga default.
Si mund të këtë xml kërkoni për një ndryshore që nuk është i pranishëm??
Gjithsesi, pasi që ajo të instaluar. Unë shkova për të vbet cilësimet dhe shtoi time google api key dhe të vendosur të gjitha cilësimet e nevojshme.
Pasi kam redaktuar tim .htaccess dhe shtoi parë këtë vijave (të dhënë në a-nuk-ngarkoni+mjete+përcjellin-rregullat):
[QUOTE]RewriteEngine Në
Opsionet FollowSymLinks
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&gjuha=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ indeksi.php?gjuha=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?gjuha=$1 [L,QSA]
[\QUOTE]
Nuk ka punuar në të gjitha, çdo gjuhë flamuri i zgjedhur gjuhë ishte akoma anglisht
pastaj shtova pjesa tjetër linjat në .htaccess:
[QUOTE] %RewriteCond{QUERY_STRING} !ridrejtuar=
%RewriteCond{QUERY_STRING} !a=
%RewriteCond {} REQUEST_URI !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?ridrejtuar=$1 [L,QSA][\QUOTE]
Ka punuar, kur unë klikuar në gjuhën e flamurit ndryshuar forum të gjuhës, POR.. imazhit të bashkëngjitni skedarë nuk janë duke treguar dhe unë nuk mund të kyçeni në admincp,
kur unë u përpoq për të hyre në admincp kam marrë këtë gabim:
[QUOTE] Asnjë input file specifikuar. [\QUOTE]
EDIT 2-10-15:
Ju lutem lexoni postimi im i fundit në këtë thread për të marrë e ndihmoi për të instaluar në vbulletin 5.1.9