I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 3 FirstI parë 123
Results 21 te 24 e 24

Thread: Shumë probleme instalimi në vbulletin 5

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2015
    Postime
    13

Një gjë më shumë Marcin, në htaccess "|core" duhet të jetë e shtuar në %RewriteCond {} REQUEST_URI
    kështu që ajo duhet të duket si ky:
    %RewriteCond {} REQUEST_URI !(admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax|core)
    (redaktuar tim udhëzues më lart)
    tjetër avatars nuk do të shfaqen (qasje të mohuar)

Thanks
    Fundit edituar nga rafail; 02-10-1520:08.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Shumë faleminderit për informacionin.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2015
    Postime
    13

Vetëm të informojë se pasi që ndryshimet e tilla të forumit u kryen shumë të këqija, disa faqe ka punuar mirë, siç e kam thënë, por kam vënë re shumë db gabime dhe probleme në përkthime. Shumë faqe nuk ishin edhe të përkthyera. Kështu që unë hequr vbet (shumë e vështirë për të bërë, pasi që ajo e kishte shumë entried mbi bazën e të dhënave).

Në pritje të një përditësim që do plotë të punojnë në vb 5.1.9 dhe të mos shkaktuar probleme të tilla.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Versionin e tanishëm vBET duhet të punojë për të vB 5.1.9. Asnjë përkthim të faqes mund të shkaktojë lodhje përkthime të kufijve. Në një mësipërme konfigurimi I testuar vBET për vB 5.1.9. Nëse keni ndonjë çështje të tjera ju lutem krijoni një temë të re.

Faqe 3 e 3 FirstI parë 123

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •