I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Gjetur një bug për ju. Ajo ka të bëjë me social ndarjen e përdorur këtë version. Sa herë që unë të ndarë nga një url përkthyer e opengraph të dhënave përdor origjinal përmbajtjen nga versioni në anglisht.
Për shembull kjo url është në italisht, por të hapur grafik tags tërhequr descriptyion dhe ndarjen url nga versioni anglisht: Truffa Fittizio, Agente modellante Julia Rodi
Ju keni për të parë burim për të parë se çfarë dua të them. Më poshtë është një fragment:
Code:
<meta property="og:description" content="Hello my name is Julia Rhodes, and am a freelance modeling agent working for female first magazine in recruiting models.Female first Magazine" /><meta property="og:url" content="http://mymodeltalk.com/jobs/modeling-nigerian-419-industry-scams/330355-scam-ficticious-modeling-agent-julia-rhodes.html" /><meta property="og:type" content="article" /><meta property="og:image" content="http://mymodeltalk.com/file/style/mmt/newslettergraphic.jpg" /><meta property="og:title" content="Scam by Ficticious Modeling Agent Julia Rhodes" />
Çdo gjë përveç "og:imazhin e përmbajtjes" duhet të jenë në italisht. Deri tani kjo nuk përkthehet apo të shfaqur të saktë përshkrimin, url vend,dhe titulli.
A keni ndonjë kod unë mund të përdorni për të rregulluar këtë? Nëse lexon disa fije në gjuhën e tyre amtare, unë jam i sigurt se ata duan ta ndajnë me të tjerët në mediat sociale në gjuhën e tyre amtare.
Kam gjetur këtë gabim përmes google webmaster tools. ajo raportuar kopjuar përshkrimet dhe tituj.
Integrimi vBET me të Hapur Grafik Përshkrimi & Titulli
Hi,
Unë shoh se ju jeni duke shtuar hapur grafik duke përdorur tags Hapur Grafik Përshkrimi & Titulli i Rregulluar për Temat/Blog. Ju duhet të integrojnë këtë produkt me vBET.
Për të integruar këtë produkt me version të plotë të vBET:
Edit plugin AdminCP->Plugins & Produktet->Menaxher Plugin->Hapur Grafik Përshkrimi / Pllakave të Shkelur
Invalid SQL:
ZGJIDHNI cache.originaltext si originaltext, cache.e përkthyer si e përkthyer NGA vbenterprisetranslator_cache_ ndihmë, vbenterprisetranslator_cache_ cache KU ndihmojë.originaltext='******************************************' DHE cache.seria=ndihmojë.seria;
MySQL Gabim : Tabela 'vbenterprisetranslator_cache_' nuk ekziston
Error Number: 1146
Fundit edituar nga Marcin Kalak; 03-02-17 në 20:34.