Unë jam gjetur kur URL e të përmbajë një '% ose ata prodhojnë një gabim 404 në faqet e përkthyer. A ka ndonjë mënyrë për nxjerrje jashtë këtyre chars?
Unë jam gjetur kur URL e të përmbajë një '% ose ata prodhojnë një gabim 404 në faqet e përkthyer. A ka ndonjë mënyrë për nxjerrje jashtë këtyre chars?
Unë vetëm kontrolluar në serverin tonë dhe ajo është duke punuar mirë (# post1600 http://www.vbenterprisetranslator.co....html).
Ju lutem sigurohuni që ju jeni duke përdorur versionin e fundit të vBET. Kontrolloni konfigurimin vBulletin juaj nuk është e përshtatshme në pajtim me udhëzimet e integrimit në readme.html nga pakoja e vBET. Nëse pas kësaj çështja do të vazhdojë të ekzistojë lutem na informoni dhe dërgoni të dhënat shtesë nga PM.
Ok. Kam zbuluar se në serverin tuaj çështja ishte pikërisht me karakter%. Dhe duket se kur ajo ishte përfshirë diçka u rrëzua në. Nivelin e htaccess rishkrimin. Kjo edhe nuk ka ridrejtuar në mënyrë të përshtatshme për të vbenterprisetranslator_seo.php vBET nuk ishte e përfshirë edhe ende. Unë e di se ajo ishte duke punuar pa përkthim, por duket se kur parametrat redirection ishte i përfshirë dhe% ishte në URL ajo nuk punojnë më në serverin tuaj.
Çështja zgjidhet duke i prerë me karakter% nga lidhja nuk janë të përkthyera. Unë tashmë e vendosur atë në serverin tuaj. Zgjidhja është për të redaktuar zëvendësim porosi karakter në / Include / config_vbseo.php. Pra, në qoftë se ajo ishte bosh para se ai do të duket si ky tani:
PHP Code:
$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');
Fundit edituar nga vBET; 24-02-10 në 22:12.