I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: Nuk përkthehet

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2012
    Postime
    42

Default Nuk përkthehet

Text automatically translated from: Portuguese to: Albanian
    Translated text
    E pra, eja përsëri lypin ndihmë ....

Ka qenë më shumë se një muaj që kur kam blerë vBET dhe ende nuk mund të bëjë atë punë, unë kam biseduar me Marcin nga mesazhi privat keq njëjtë nuk mund të zgjidhë dhe më pyeti përsëri unë të hapur një temë këtu.

Marcin thotë shitur kufirin tim API Microsoft, por kjo nuk është e vërtetë, sepse në qoftë se unë të hyjë në Microsoft llogarinë time ka mbetur ende më 2000 për të përkthyer, pra, nuk e ka përdorur edhe.

Kam nevojë për ndihmë, sepse forumi im përkthehet vetëm në anglisht dhe rusisht.

Faleminderit.
    Original text

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ju lutem paste provë rezultat Microsoft Translator API: # post1729 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2012
    Postime
    42

test_microsoftbyazure.php

Code:
    Starting test for Microsft Translation API by Azure

Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=5641.V2_Json.Translate.11735732"
    Test error:
    Connection time (ms): 89.697021484375
    test_apertium.php

Code:
    Starting translation test for Apertium
    Test result: {"responseData":{"translatedText":null},"responseDetails":"Unexpected Error: null","responseStatus":500}
    Test error:
    Connection time (ms): 17197.694091797
    test_detectlanguage.php

Code:
    Starting detection test for DetectLanguage API
    Test result: {"data":{"detections":[{"language":"pl","isReliable":true,"confidence":24.09}]}}
    Test error:
    Connection time (ms): 375.67211914062
    test_yandex.php

Code:
    Starting translation test for Yandex
    Test result: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Translation code="200" lang="en-de"><text>Sein oder nicht sein?</text><text>Das ist die Frage.</text></Translation>
    Test error:
    Connection time (ms): 343.7978515625

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Rezultati Microsoft provë sugjeron një çelës gabuar. Kontrolloni çelësin për Microsoft API. Shih: http: //www.vbenterprisetranslator.co...html#post13830 dhe http: //www.vbenterprisetranslator.co...html#post12966.
    Rezultati Apertium thotë se shërbimi ishte përkohësisht i padisponueshëm. Serverat Apertium shpesh bien. Mundohuni të bëni testin vonë.
    Rezultati DetectLanguage dhe Yandex thotë se të gjitha ishte mirë.

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2012
    Postime
    42

Translated text
    Sim, eu estou colocando minha chave da aplicação que é a "sekret Klient" Assim mesmo, o teste të bëjë Azure da o mesmo erro.
    Original text
    Fundit edituar nga Fabiano; 10-06-1516:52.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë rekomandoj duke dërguar fotografi të tilla në PM.

Ju duhet të shkruani përmbajtjen e ID Klienti fushë në AdminCP->vBET->vBET Përkthimi Ofruesit e->Microsoft LIRË/Komerciale API Përkthim kyç me të Kaltra dhe shkruaj përmbajtjen e Klienti Sekret fushë në AdminCP->vBET->vBET Përkthimi Ofruesit e->Microsoft LIRË/Komerciale API Përkthim të fshehtë nga Kaltra.

Sigurohuni që përmbajtja e ID Klienti është e njëjtë si përmbajtjes së Microsoft FALAS / Komercial Translation API kyç nga kaltra dhe përmbajtja e Klienti Sekret është e njëjtë si përmbajtjes së Microsoft FALAS / Komercial Translation API sekret nga kaltra.
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 10-06-1516:39.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur. Nëse jo ju lutem shkruani këtu.

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2012
    Postime
    42

Translated text
    Problemi zgjidhet. Ju faleminderit!
    Original text

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë jam i kënaqur që unë mund të ju ndihmojnë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •