I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: vBET 4,0 ndoshta jo kaq shpejt

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default vBET 4,0 ndoshta jo kaq shpejt

Hi.

Sinqerisht ishim gati sot për lirimin e vBET4.0.0 Nuk është një, por - ajo ishte testuar në vBulletin4.0.1 para se të prodhimit kemi bërë test të shpejtë nën 4.0.2 dhe duket se ka rrëmujë të plotë me URL (redirections dhe encoding).

Deri tani ne jemi akordim vBET4.0.0 për vBulletin4.0.2 dhe ka mundësi që ne do të duhet të presin me lirimin e deri vB4.0.3 - ne zbulojmë bug serioz në vB4.0.2 e cila nuk na lejon për lirimin e tani (Zbatuar URL Canonical "strikte" - nuk punojnë për IE dhe Opera - vBulletin Forumi - Projekte).

Ndoshta ne do të punojmë në zgjidhjen tonë duke u përpjekur për të ardhur raundin e kësaj çështjeje në qoftë se ne zgjidhjen e çështje të tjera URL që shfaqet në vB4.0.2

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

Ata fikse 250 bugs në publikimin e fundit! Unë mund ta imagjinoj të vështirë në vend të saj deveolping një mod të plotë në qoftë se ata bëjnë ndryshime ndoshta 700-800 kodin gjatë 4-5 muajve të parë të ciklit te jetes e vBulletin 4. Strategjia ime është të mos prekë vBulletin 4 për disa muaj anyway.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Quote Postimi origjinal është bërë nga krisp View Post
    Ata fikse 250 bugs në publikimin e fundit! Unë mund ta imagjinoj të vështirë në vend të saj deveolping një mod të plotë në qoftë se ata bëjnë ndryshime ndoshta 700-800 kodin gjatë 4-5 muajve të parë të ciklit te jetes e vBulletin 4. Strategjia ime është të mos prekë vBulletin 4 për disa muaj anyway.
    Unë plotësisht pajtohem.

Kam ndërmend të rrinë me 3,8 për një kohë të gjatë akoma.

vB 4 në thelb nuk do të GOLD kur ju e konsideroni të produktit keni pasur më parë përmirësimin e (3.8) dhe se si të gjitha këto të mete të re janë tipare të tjera në mënyrë retrospektive ndikojnë në mungesë të vB kur ata nuk kanë qenë edhe prekur, me këtë dua të them nuk ka ndryshime në kodin.

Nuk ka situatë të kështu që është mbi të gjitha 3.8.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po kjo është një dhimbje që të sigurojë softuer në varësi të diçka jo shumë të qëndrueshme në kodin e ...

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    46

Text automatically translated from: Hebrew to: Albanian
    Translated text
    Edhe pse ne të gjithë dëshirojmë një sistem të përzemërt VB4, presin me durim deri sa nuk do të rregullojmë se do të punojë si duhet .... Momenti më i gjatë se të VB4 unë nuk do të sugjeroja për të lëvizur ende.
    Unë kam qenë gabim kam bërë që të përmirësuar sistemin tim 4
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga dacho View Post
    Text automatically translated from: Hebrew to: Albanian
    Translated text
    Edhe pse ne të gjithë dëshirojmë një sistem të përzemërt VB4, presin me durim deri sa nuk do të rregullojmë se do të punojë si duhet .... Momenti më i gjatë se të VB4 unë nuk do të sugjeroja për të lëvizur ende.
    Unë kam qenë gabim kam bërë që të përmirësuar sistemin tim 4
    Original text
    Po - Unë supozoj se jo të gjitha do vBulletin 4

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    4

Default Në rritje, të shpejtë e karburantit

Text automatically translated from: Chinese to: Albanian
    Translated text
    Rritje të shpejtë, karburantit, duke shpresuar për të bërë detajet e SEO