I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Install probleme

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2014
    Postime
    8

Default Install probleme

Hi përdorur VB 4.2.2

Duke u përpjekur që të instaloni këtë mod para se të shkojnë për një të plotë për të parë nëse përdoruesit mund të përdorin atë ok, por duke u mbërthyer në duke u përpjekur për të instaluar atë.

Got për këtë pak nr çështje:

Importit në vB CP admin -> Plugins & Products -> Menaxho Produkte -> Add / Produkt Import -> Zgjidhni dosjen e produktit,

Versioni im i VB është në kërkim të një file XML për import:

Ose ngarkoni file XML nga kompjuteri juaj

OSE import file XML nga serveri juaj

E vetmja fotografi XML që unë mund të gjeni është bitfield_vbenterprisetranslator.xml

Nëse unë të përpiqet dhe të importit që shkoj "Invalid file i caktuar"

Pra, mund dikush të më jepni një udhëzues Idiots për të si për të importuar ju lutem nga pas "Import në VB CP Admin -> Plugins & Products -> Menaxho Produkte -> Add / Produkt Import -> Zgjidhni dosjen e produktit"

Thanks

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Këtu ju duhet të importojë një skedar produkt-vbenterprisetranslator.xml nga dosja nuk-nuk-upload. Kjo dosje është në një hard drive në vendin ku ju nxjerrë një paketë vBET.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •