Dhe një tjetër shqyrtim: Postimi origjinal është bërë nga subiektywny blog tension nuk do të bjerë, veprim do të bëhet shpejt ... "Lufta e Elementet" është një libër i mirë do të tërheqë jo vetëm tifozët fiction, por çdo lexues që i pëlqen për të thyer shkurtimisht larg nga realiteti Pełna recenzja dostępna na subiektywinie.blogspot.com/2015/08/wojny-zywioow-przebidzenie-ziemi.html Dhe për ata të interesuar: Intervistë me seri fantazi autor "Lufta e Elementeve". Gëzojnë, dhe unë ju inkurajoj që të pëlqen dhe të ndajnë në qoftë se ju pëlqen. Butonat janë tashmë atje
Një tjetër 2 Shqyrtime Postimi origjinal është bërë nga in-corner-with-book Aksioni është shumë interesante ... Nuk ka vend për mërzinë - në çdo faqe ju do të gjeni shumë ngjarje interesante që rrjedhin ritëm të shpejtë. ... autori shumë herë të papritur ... Kjo është një roman patjetër të denjë për vëmendje. Pełna recenzja dostępna na in-corner-with-book.blogspot.com/2015/09/173-wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.html Postimi origjinal është bërë nga kasiek-mysli Historia është vetëm i madh! ... një roman rreth një dinamike, storyline immersive. Lexuesi dehur shpejt në veprim, është një zhvillime interesante të mëtejshme. ... Personalisht, unë jam romane shumë kurioz të reja nga autori dhe ky libër ju rekomandojmë fort! Pełna recenzja dostępna na kasiek-mysli.blogspot.com/2015/09/wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.html
Edicioni i rishikuar në shitje tani. Për detaje mbi ftesën Fanpage seri "Lufta e Elemente".
View Tag Cloud
Rregullat e Forumit