Libri është bërë publik. Mendimet dhe komente mbi librin "Luftës së elementeve Zgjimi Earth:. Bezdisshëm në Konektikat" Postimi origjinal është bërë nga moje-ukochane-czytadelka Kjo është një domosdoshmëri për çdo tifoz të fantazi. ... autor vazhdimisht mbajtur mua pezull dhe kureshtje ... Unë nuk mund të presim kur unë kthehem në këtë botë Postimi origjinal është bërë nga Ewelina Kiełbasińska Unë rekomandoj librin për të lexuar vetëm kërceu. Është e shkëlqyer, joshës dhe intrigues ... Nuk prisja këtë nga fantazi Postimi origjinal është bërë nga szczere-recenzje.pl Nëse ju doni të plotësisht të marrë larg nga realiteti dhe për disa ditë të mira për të zhytem në një botë të magji, Lufta e elementeve janë diçka për ju. ... ngjan Sapkowski, disa prej të Tolkien, dhe më ndoshta ndeshjen e frone ... Ky vëllim i madh (tipar debutim autor i ri) duhet patjetër të jetë në të gjithë raft, nuk lover vetëm adoleshent stilizuar tokat mesjetare, krijesa misterioze dhe duelet magjike. Postimi origjinal është bërë nga zapiski-okularnicy.pl Ky libër, i cili ka stimuluar imagjinatën time dhe kureshtje. Shumica menjëherë sięgnęłabym pjesën tjetër. ... Unë jam shumë i impresionuar me këtë lexim. Unë nuk pres që kështu të më tëri. ... Unë rekomandoj që të gjithë tifozët e këtij zhanër Postimi origjinal është bërë nga Globster na lubimyczytac.pl hakmarrja është hasur këtu në Martin, një botë të madhe multi-dimensionale, dhe një mori e temave ala Erikson, ose përshkrime të detajuara të betejës ndjellëse mua e Hapësirave Harruat. ... Po lexoja anën shpesh papërmbajtshëm tundimi przekartkowania të faqes për të parë se çfarë ndodh me heroin tim të preferuar. ... libër unë mund sinqerisht rekomandoj atë për të gjithë tifozët e zhanër Lidhje për kritikat e plotë / komenton http://www.wydawnictwozywioly.pl/wpisy/recenzje-i-opinie/ Përmbajtja origjinal i postit: Ne jemi të kënaqur për të publikuar një mostër e lirë të pjesës së parë të serisë "Lufta e Elemente", nën titullin "Zgjimi Land: bezdisshëm në Konektikat" (158 faqe). Link për mostër të lirë mund të gjenden në: https://www.facebook.com/wojny.zywiolow Në të njëjtën kohë shpallë një konkurs për vepra arti për libër të mbuluar me një 1500zł çmimin me vlerë. Termat dhe kushtet e konkursit e plota mund të gjenden në rregulloret në dispozicion në Fanpage "Luftës së Elementeve" (shiko lidhjen më lart).
Fundit edituar nga vBET; 13-06-15 në 22:37.
Konkurrenca për kopertinën e librit të shpallur! Ajo është me kënaqësi të madhe për të njoftuar se në garë për vepra arti mbuluar për pjesën e parë të serisë "Lufta e Elementeve" nën titullin "Zgjimi Earth: bezdisshëm" u zgjidh. Edhe në fillim të muaji Ajo e fitoi punën në, sipas mendimit tim, niveli i jashtëzakonshëm, me një sistem fantastik merr parasysh nevojën për të vendosur të gjitha elementet tipike të mbuluar. Vlera artistike dhe të hyjnë vetë punën, me përmbajtjen e librit janë gjithashtu të madh. Hyrja fitues në një garë (si dhe të gjitha shënimet e tjera të paraqitura në konkurs) mund të shihet këtu: https://www.facebook.com/events/752897478115231 Unë përgëzoj fituesin dhe unë inkurajoj të gjithë që të i kushtoj vëmendje të punës së saj. Unë ju kujtoj se ne ende kemi një mostër të lirë në formën e 154 faqeve të pjesës së parë të librit (prologues dhe 2 kapitujt e parë). Link për mostrat e lirë mund të gjeni këtu: https://www.facebook.com/wojny.zywiolow
Faleminderit për mostër të lirë, do të marrë një sy në punën e fituesit.
Libër tani në dispozicion në librari Dhe për të gjithë ndjekjen e fatit mbulon informacionin se libri është tani në dispozicion në librari Gjithashtu ende në dispozicion janë të lirë 2 kapituj për shkarkim nga Fanpage: www.facebook.com/wojny.zywiolow Cover veten në versionin përfundimtar:
Fundit edituar nga vBET; 12-12-14 në 07:53.
Postimi origjinal është bërë nga Ewelina Kiełbasińska (na fanpage) Unë rekomandoj librin për të lexuar vetëm kërceu. Është e shkëlqyer, joshës dhe intrigues Unë më ra në këtë pjesë të mendjes, sepse unë nuk pres që nga një fantazi: ".... natë Thief Një gjë e tillë me të vërtetë gëzon Burimi: Komenti Fanpage Lufta në elementet
Postimi origjinal është bërë nga szczere-recenzje.pl Nëse ju doni të plotësisht të marrë larg nga realiteti dhe për disa ditë të mira për të zhytem në një botë të magji, Lufta e elementeve janë diçka për ju. ... Ky vëllim i madh (tipar debutim autor i ri) duhet patjetër të jetë në të gjithë raft, nuk lover vetëm adoleshent stilizuar tokat mesjetare, krijesa misterioze dhe duelet magjike. Pełna recenzja dostępna na szczere-recenzje.pl/michal-podbielski-wojny-zywiolow-przebudzenie-ziemi-udreczeni/2822/
Postimi origjinal është bërë nga moje-ukochane-czytadelka Kjo është një domosdoshmëri për çdo tifoz të fantazi. ... autor vazhdimisht mbajtur mua pezull dhe kureshtje ... Unë nuk mund të presim kur unë kthehem në këtë botë Pełna recenzja dostępna na moje-ukochane-czytadelka.blogspot.com/2015/02/242wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.htmlp
Postimi origjinal është bërë nga zapiski-okularnicy.pl Ky libër, i cili ka stimuluar imagjinatën time dhe kureshtje. Shumica menjëherë sięgnęłabym pjesën tjetër. ... Unë jam shumë i impresionuar me këtë lexim. Unë nuk pres që kështu të më tëri. ... Unë rekomandoj që të gjithë tifozët e këtij zhanër Pełna recenzja dostępna na www.zapiski-okularnicy.pl/2015/03/micha-podbielski-wojny-zywioow.html
Postimi origjinal është bërë nga Globster na lubimyczytac.pl hakmarrja është hasur këtu në Martin, një botë të madhe multi-dimensionale, dhe një mori e temave ala Erikson, ose përshkrime të detajuara të betejës ndjellëse mua e Hapësirave Harruat. ... Po lexoja anën shpesh papërmbajtshëm tundimi przekartkowania të faqes për të parë se çfarë ndodh me heroin tim të preferuar. ... libër unë mund sinqerisht rekomandoj atë për të gjithë tifozët e zhanër Pełna opinia dostępna na lubimyczytac.pl/ksiazka/242437/wojny-zywiolow-przebudzenie-ziemi-udreczeni/opinia/25012707
Fundit edituar nga vBET; 20-03-15 në 21:09.
Për ata të interesuar fantazi seri poezia e "Lufta e Elemente" Kanë një lexim të mirë
View Tag Cloud
Rregullat e Forumit