harrojmë atë mbi
Unë shpresoj me të tjera / vbseo_sitemap / dhënave URL
sitemap e mia mund të indeksit të shpejtë shumë
faleminderit
harrojmë atë mbi
Unë shpresoj me të tjera / vbseo_sitemap / dhënave URL
sitemap e mia mund të indeksit të shpejtë shumë
faleminderit
nuk përkthehet në thread sitemap
<priority> 0,5404 </ prioritare>
<lastmod> 2010-03-29T03: 23:59 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> mujore </ changefreq>
</ Url>
-
<url>
-
<priority> 0,5404 </ prioritare>
<lastmod> 2010-03-29T03: 23:59 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> mujore </ changefreq>
</ Url>
duhet të jetë si kjo
mund të?
Fundit edituar nga vBET; 29-03-10 në 14:46. Arsyeja: BBCode korrigjuar
Të parë të gjitha që ju lutemi të bëjë një zgjedhje të cilat lloj lidhje që ju dëshironi për të përdorur - ose SEO language =. Ju integruar si për SEO dhe lidhjet e kërkuar për langauge= lloji. Në qoftë se ju përdorni gjuhën parametër në lidhjet tuaja atëherë ju lutem NDRYSHONI INTEGRIMIT - ju e bëri atë gabim. Përshkrimi i qartë i jep indikacione për kabinë llojet e lidhjeve.
Rreth përkthimi URL - si ne tashmë përmendsh - për arsye të performancës ne nuk përkthehet URL në Sitemap tani dhe ndoshta nuk do të në të ardhmen.
Fundit edituar nga vBET; 31-03-10 në 14:38. Arsyeja: gabim daktilografimi
performancës është e rëndësishme
dhe SEO më e rëndësishme
faleminderit
Unë kam të njëjtën çështje, në qoftë se unë të mundësuar shtetit të fundit atëherë sitemap tim të ridrejtuar në mainpage.
Për të qenë të saktë - unë kam për të komentuar këtë:
për të bërë punë sitemap (dhe jo të ridrejtuar në mainpage). Por pasi kam shikuar në përmbajtje vbenterprisetranslator_seo.php të seams se ajo vetëm përcjellëse për të korrigjuar (fe / en /) links.#% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
#% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
#% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
# RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
Fundit edituar nga meto; 03-04-10 në 22:04.
Ju lutemi të vetëm veprim sitemap PARA sundimit rregullat vBET. By disabling Rregullat vBET ju rrezik të punës të papërshtatshme, madje edhe nëse nuk e tani pas ndoshta në të ardhmen releases. vBET ishte testuar për konfigurimin me. rregullat e htaccess të cilat ne i dha.
Kodi i integrimit u optimizuar përsëri. Ju lutem shikoni mesazhin e parë për kodin e ri.
hello,
i kanë aftësi të kufizuara në përkthim për disa forume të cilat janë për djemtë tanë lokal që përdorin vetëm Anglisht, por unë mendoj se sitemap është krijuar për gjuhë të tjera edhe si do i krijimit të tjera Gjuha disable për forume të veçanta?
Ju lutemi provoni këtë (nuk e testuar):
Vënë vBET shtesë integrimit kodin brenda në qoftë se bllok:
Sigurisht vënë IDS injoruar juaj forum nuk kaPHP Code:
$ignoredForums = array('FORUM_ID', 'FORUM_ID');
if (!in_array($threadrow['forumid'] , $ignoredForums)) {
HERE vBET ADDITIONAL INTEGRATION CODE
}
Ju lutem na tregoni e bëri atë të ndihmojë.