I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 6 FirstI parë 1234 ... I funditLast
Results 11 te 20 e 52

Thread: Muslimanët e integrimit

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    6

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Në fillim kjo ishte një bazë rewrites e vBulletin lighttpd duket diçka si kjo:

Code:
    $HTTP["host"] == "DOMENA" {
    server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
    url.rewrite-once = (
    "^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
    "^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
    "^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
    "^/(.+)\?(.*)$" => "/vbseo.php?$2",
    "^/(.+)$" => "/vbseo.php"
    )
    }
    Kam shikuar këtë forum dhe aktualisht TËRË rewrites duket si ky:
    Code:
    $HTTP["host"] == "SCIEZKA DO STRONY" {
    server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
    url.rewrite-once = (
    "^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=$2",
    "^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
    "^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
    "^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
    "^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
    )
    }
    Natyrisht nuk funksionon - tregon një faqe bosh, në hyrje të indeksit të funksionon vetëm në pjesën tjetër forum.php polak i krzaczy

Thanks in advance për mbështetjen,
    Tuajat.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Çfarë është adresa në forum tuaj? - Unë duhet të dini nëse forum përdor një subdirectory në adresën, dhe si kështu, çfarë
    Original text

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    6

Hi,

Postuar me anë PM

Best regards

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Translated text
    Unë shoh se humbur '/' në fund të rregullave. Përdoreni këtë:
    PHP Code:
    $HTTP["host"] == "PATH TO FORUM" {
    server.document-root "PATH TO /HTML/"
    url.rewrite-once = (
    "^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2",
    "^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
    "^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
    "^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
    "^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
    )

Original text

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    6

Translated text
    Për fat të keq, me / pa - nuk punon në të njëjtën mënyrë sillet.

Ndoshta ky kod duhet të paraprijë sundimin Muslimanët?
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga precylnet View Post
    Translated text
    Për fat të keq, me / pa - nuk punon në të njëjtën mënyrë sillet.

Ndoshta ky kod duhet të paraprijë sundimin Muslimanët?
    Original text
    Translated text
    Jo - rregull Muslimanët nuk mund të jetë para se. Ata nuk janë më të nevojshme - përcjellëse vBET nën të Muslimanët. Ju lutem, pak durim - przyglądnę veten e tyre për këtë qasje dhe në atë që po ndodh në dosjen vbenterprisetransaltor_seo.php (ai mund të nxjerrë ndonjë zminenych).

EDIT:
    Forumi juaj është me aftësi të kufizuara tani, kështu që unë nuk mund të them plotësisht se çfarë po ndodh. Faqe me mesazhin përkthyer saktë dhe më dërgoi një adresë 2 në PD është e gabuar (në vend forum.php duhet të jetë / forum /) - patch gjithashtu dhe punon si duhet me përkthime. A jeni i sigurt se është ende një problem, apo ndoshta ato rregulla janë të sakta?
    Original text
    Fundit edituar nga vBET; 26-04-1003:34.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    6

Translated text
    Hi,

Mbetet një problem i informacionit mbi LP.

Tuajat.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga precylnet View Post
    Translated text
    Hi,

Mbetet një problem i informacionit mbi LP.

Tuajat.
    Original text
    Shkuar atje.

Banned
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    2

Smile Muslimanët e integrimit

Kam versionin e lirë në forum vb3.8 tim test duke punuar mirë dhe do të donte për të blerë këtë për forumin VB4.02 kryesore ku Muslimanët është i instaluar.

Një nga çështjet kam vënë re është që ju duhet homepage aliaises vendosur të bosh, kurse unë kam aktualisht forum / index.php dhe forum / index.php? si CMS është në rrënjë domain dhe forumi është në directory www-example-com/forum.

Është shumë e lehtë për të vidhos deri Muslimanët dhe kanë plugins bien mbi të gjithë në forum në mënyrë ...

Pse janë bosh aliaises? - Ju përdorni Muslimanët këtu dhe kanë portali në rrënjë - Cilat janë parametrat tuaj?

gëzuar

Roy

A janë instruksionet e sakta integrimit këtu kështu që ne mund të shqyrtojë para se ta shkarkoni?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga roymogg View Post
    Kam versionin e lirë në forum vb3.8 tim test duke punuar mirë dhe do të donte për të blerë këtë për forumin VB4.02 kryesore ku Muslimanët është i instaluar.

Një nga çështjet kam vënë re është që ju duhet homepage aliaises vendosur të bosh, kurse unë kam aktualisht forum / index.php dhe forum / index.php? si CMS është në rrënjë domain dhe forumi është në directory www-example-com/forum.

Është shumë e lehtë për të vidhos deri Muslimanët dhe kanë plugins bien mbi të gjithë në forum në mënyrë ...

Pse janë bosh aliaises? - Ju përdorni Muslimanët këtu dhe kanë portali në rrënjë - Cilat janë parametrat tuaj?

gëzuar

Roy

A janë instruksionet e sakta integrimit këtu kështu që ne mund të shqyrtojë para se ta shkarkoni?
    Ju lutem vini re se emërtimet homepage NUK duhet të jetë bosh më - është që disa versione më parë

Nëse ju shohin ende një informacion të tillë në çdo vend në forum nga - ju lutem na jepni link dhe ne do të korrigjuar

Faqe 2 e 6 FirstI parë 1234 ... I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •