I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 6 FirstI parë 12345 ... I funditLast
Results 21 te 30 e 52

Thread: Muslimanët e integrimit

Banned
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    2

Smile Aliais Faqe Hyrëse

Alliais faqen kryesore të jetë bosh është në udhëzimet për integrimin VBSO e treguar ne vbulletin.org.

Kjo ishte version243 unë mendoj se - është ky udhëzim nuk është më e vlefshme?

gëzuar

RoyMogg

tekst në vb.org

Unë kam përkthim lidhje SEO on, I use Muslimanët dhe faqe kryesore nuk është përkthyer - çfarë është e gabuar?
    Së pari, sigurohuni që rregullat tuaja htaccess janë në rregull -. Veçanërisht për forume me subdirectory në URL.
    Së dyti, nuk përdorin funksionalitetin Define Aliases Homepage nga Muslimanët (sigurohuni se ai është bosh).

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga roymogg View Post
    Alliais faqen kryesore të jetë bosh është në udhëzimet për integrimin VBSO e treguar ne vbulletin.org.

Kjo ishte version243 unë mendoj se - është ky udhëzim nuk është më e vlefshme?

gëzuar

RoyMogg

tekst në vb.org

Unë kam përkthim lidhje SEO on, I use Muslimanët dhe faqe kryesore nuk është përkthyer - çfarë është e gabuar?
    Së pari, sigurohuni që rregullat tuaja htaccess janë në rregull -. Veçanërisht për forume me subdirectory në URL.
    Së dyti, nuk përdorin funksionalitetin Define Aliases Homepage nga Muslimanët (sigurohuni se ai është bosh).
    Po - kjo nuk vlen më. Ne kemi bërë ndryshimet e cila lejon që të kenë emërtimet në shtëpi tani. Unë jam duke shkuar atje tani për të hequr të dhënat e vjetra. Faleminderit për të na treguar
    Fundit edituar nga vBET; 01-05-1021:56.

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    55

dhe rreth lidhjeve Muslimanët për artikuj CMS dhe blog posts?

A ka ndonjë gjë që duhet të ndryshojë për të bërë kjo e mundur?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga magmf View Post
    dhe rreth lidhjeve Muslimanët për artikuj CMS dhe blog posts?

A ka ndonjë gjë që duhet të ndryshojë për të bërë kjo e mundur?

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Text automatically translated from: Portuguese to: Albanian
    Translated text
    Përshëndetje, Unë di që ju them për të shtuar rregullat para se të vbseo.php rregullat htacces, por për shumë njerëz kjo mund të jetë konfuze, pasi që ka dy linja me "vbseo.php."

Këtu është. Htaccess vBulletin origjinale, ju mund të specifikoni linjën e saktë që ne duhet të shtoni rregullat htaccess vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Translated text
    Ju lutem, dikush mund të postoj një shembull të plotë të një ". Htaccess", që punon me vBET dhe vBSEO?

Unë besoj se shuma e postimet (dhe faqet) të këtij thread justifikon një shembull.

[] S,
    Rafael.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga trevis View Post
    Translated text
    Përshëndetje, Unë di që ju them për të shtuar rregullat para se të vbseo.php rregullat htacces, por për shumë njerëz kjo mund të jetë konfuze, pasi që ka dy linja me "vbseo.php."

Këtu është. Htaccess vBulletin origjinale, ju mund të specifikoni linjën e saktë që ne duhet të shtoni rregullat htaccess vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text
    Ajo është përshkruar qartë për të shtuar rregullat vBET vetëm para Të gjitha rregullat për vbseo.php Pra, "vetëm para Të gjitha rregullat për vbseo.php" do të thotë - përpara se të parë e cila është për vbseo.php - jo më herët jo më vonë.

Ne nuk e kuptojnë se ajo mund të jetë konfuze. Si ju sugjeroj që ne duhet të përshkruajnë atë? - Ne me kënaqësi do të marrë ndonjë sugjerim për përmirësimin përshkrimin e tij

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga trevis View Post
    Translated text
    Ju lutem, dikush mund të postoj një shembull të plotë të një ". Htaccess", që punon me vBET dhe vBSEO?

Unë besoj se shuma e postimet (dhe faqet) të këtij thread justifikon një shembull.

[] S,
    Rafael.
    Original text
    Ju lutem jepni përmbajtjen aktuale tuaj htaccess dhe forum URL -. Ne do t'ju dërgojmë prapa rregullat me ndryshimet e duhura

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Translated text
    Vendi është www [dot] Mandela [dot] org dhe e imja "htaccess" tani është kjo.:
    Code:
    RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mandela\.org
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mandela.org/$1 [R=permanent,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
    RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.mandela\.org" [R=301,L]

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

#vBulletin Standard Rules
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# Forum
    RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
    RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
    RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
    RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
    ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# MVC
    RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
    Unë jam me aftësi të kufizuara me Muslimanët. Unë e kam provuar për të vënë rregullat e saj para gjithë vbseo.php, por kam pasur rezultate të mira.
    Original text

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    45

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Ajo është përshkruar qartë për të shtuar rregullat vBET vetëm para Të gjitha rregullat për vbseo.php Pra, "vetëm para Të gjitha rregullat për vbseo.php" do të thotë - përpara se të parë e cila është për vbseo.php - jo më herët jo më vonë.

Ne nuk e kuptojnë se ajo mund të jetë konfuze. Si ju sugjeroj që ne duhet të përshkruajnë atë? - Ne me kënaqësi do të marrë ndonjë sugjerim për përmirësimin përshkrimin e tij
    Translated text
    Për shembull, lexoni udhëzimet tuaja unë do të vinte detajet e saj htaccess ndërmjet linjave 3 dhe 4, është e saktë? Në qoftë se kam provuar dhe nuk ka punë
    Original text

Faqe 3 e 6 FirstI parë 12345 ... I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •