I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Funksion të cache dorë të qartë

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default Funksion të cache dorë të qartë

Unë jam aktualisht në drejtimin e çështjeve të hapësirë në disk. Do të ishte mirë që të ketë një funksion të qartë cache të fluturojnë, pa pasur nevojë të shqetësuar në lidhje me kandidimin nga hapësira (ose vendosjen TTY ulët në shpreson se do të qartë)

Në ndërkohë, ka një mënyrë unë mund të dorë të qartë cache? (Unë kam qenë duke përdorur të fshirë të gjitha të dhënat opsion cache)

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Shtuar në listën e TODO për të lejuar pastrimin manual cache.

Në këtë moment, nëse ju drejtuar nga hapësira që ju mund të:
    - Set Cache të ulët TTL
    - Disable cache për gjuhë të veçanta

Tani për tani, nëse ju doni me dorë të qartë cache tuaj ju mund ta bëjë këtë pjesërisht - vendosur Cache TTL për 1 (nuk e përdorin 0 vlerën e) dhe nga CP Admin dorë të shkaktojë detyrë e caktuar "Enterprise vB Translator (Cache TTL)". Pas kësaj ju mund të vendosni Cache TTL për vlerën e mëparshme në qoftë se ju dëshironi.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Done. Do të përfshihen në 3.3.5 dhe 4.2.3 vBET - cache pastër do të jetë në gjendje të pastër cache për gjuhë të zgjedhur dhe për cache të zgjedhura (database cache, cache files ftuar, ose kabinë).

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •