I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Zbrazëti në vend të tekstit përkthyer në faqet e

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    22

Default Zbrazëti në vend të tekstit përkthyer në faqet e

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Unë nuk e di se çfarë ka ndodhur, por përkthyesi nuk përkthehet faqet e mia. Në vend të tekstit të përkthyera janë vetëm njolla të bardha.

Në përputhje me udhëzimet e FAQ dhe shtoi cache fikur echo ... të ngrejë vbenterprisetranslator_functions.php

Si porosi e kam marrë në krye të faqes janë:
    Code:
    Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639
    Pas heqjes kryesore API ndërsa faqe është përkthyer gabimisht tregon (grafika) ...

Ju lutemi të ndihmojë në zgjidhjen e problemit.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Hello. Siç tregohet në mesazhin që ju kanë mundësuar safe_mode ose open_basedir, E cila nuk mund të ndodhë kur përdorni curl.

Ju lutem shikoni këtu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...371-error.html

Nuk është tashmë një zgjidhje për këtë problem. Nëse problemi vazhdon ju lutemi na tregoni dhe ne do të shikojmë në këtë më
    Original text

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •