I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: A mund të kontraktojë me vBET për të kontrolluar / korrigjoj instalimin time vBET?

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Default A mund të kontraktojë me vBET për të kontrolluar / korrigjoj instalimin time vBET?

Unë sapo përfundoi instalimi kujdes vBET (versioni i fundit), duke ndjekur të gjitha hapat me kujdes ... duke përfshirë duke shtuar kyç API Google V2, dhe hapa të tjerë konfigurimit. Nuk ka gabime, por përkthimi nuk punon në sistemin tim.

Unë kam nevojë për një ekspert për të parë mbi sistemin :-). A mund të kontraktojë me vBET për të bërë këtë për ne?

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ju mund të bleni shërbimin e instalimit (http://www.vbenterprisetranslator.co...=installations) dhe ne do të konfiguruar për ju vBET.
    Nëse ju nuk dëshironi të paguani atëherë ju mund të përshkruani çështjen në forum në seksionin e duhur. Ne do t'ju ndihmojë të gjeni çështje dhe të rregullohet.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •